šeštadienis, rugpjūčio 06, 2011

Susitikimai su pastoriumi iš Nigerijos Bayo Oniwinde.


Rugpjūčio 11 dieną 18 valandą Anykščių koplyčioje ir rugpjūčio 12 dieną 18 valandą Ukmergės „Vilkmergės“ restorane – susitikimai su pastoriumi iš Nigerijos respublikos (Afrika) Bayo Oniwinde.

Jo tarnavimas prasidėjo 1977 metais, kai Dievas jam prabilo: “Ganyk mano aveles“. 1986 metais Bayo Oniwinde tarnavo jau visą laiką vadovaujamas pastoriaus Tunde Joda  „Christ Chapel International“ bažnyčioje Logose, Nigerijoje, kur tarnavo 15 metų. 
Bayo Oniwinde yra trijų knygų autorius, jis konsultuoja santuokų klausimu. Šiuo metu jis bažnyčiose moko Dievo žodžio, kalba konferencijose apie Šventosios Dvasios dovanas bažnyčiai ir žmonėms. Jo teigimu, krikščionis turi gerai žinoti, kas parašyta Dievo žodyje, ypač gyvenant nestabiliame šiuolaikiniame pasaulyje, kur tik Jėzus gali išspręsti problemas, realiai atsakyti į mūsų poreikius ir išvaduoti iš kankinančių problemų. 
Ženklai ir stebuklai nesibaigė, nes „Jėzus Kristus yra tas pats šiandien, vakar, per amžius“,- sako Bayo Oniwinde susitikimuose kalbės apie Šventąją Dvasią. Melsis už tuos, kurie nori Ją patirti ir pažinti Dievą. Taip pat bus meldžiamasi už ligonius, patiriančius depresiją ir turinčius kitų problemų. Dievas atsako į visus poreikius ir šiandien.
Dievo žodis.

1 komentaras:

Sigitas Kalinas rašė...

Pasakysiu visiems pažįstamiems. Nežinau ar pats galėsiu dalyvauti, nes vasarą retai būnu Ukmergėje :(