trečiadienis, rugpjūčio 17, 2011

Katalikiškas jaunimas Madride garbins Jono Pauliaus II... kraują

Madride vykstančiose jaunimo dienose katalikiškas jaunimas galės nusilenkti vienam ypatingam šventam daiktui – į Madridą garbinimui atvežta kapsulė su Jono Pauliaus II krauju.Ją atvežė buvęs asmeninis popiežiaus sekretorius. 
Vatikano spaudos tarnyba pranešė, kad 2005 m. medikai paėmė 4 popiežiaus kraujo mėginius, ruošdamiesi perpilti kraują. Dabar "šventasis kraujas" laikomas 4 induose.  
Į Madridą atvyko 780 vyskupų ir 13 000 kunigų, dirba apie 30 000 savanorių, tvarką užtikrina apie 10 000 policininkų.

21 komentaras:

consolatio fratrem rašė...

Galėjo medikai dar paimti Jono Pauliaus II šlapimo ir išmatų mėginius, ot būtų ką pagarbinti :)
Gal dabartinis popiežius nepraleis progos apsirūpinti reikiamom relikvijom :)

Anonimiškas rašė...

Visi pagonys savo pasipiktinimu yra vienodi:

1 Kor 1,23 bet mes skelbiame Kristų nukryžiuotąjį, kuris žydams yra papiktinimas, o pagonims - kvailystė.

Kristus atidavė Savo Kūna sulaužymui ir Kraują gėrimui, Jo mokiniai daro tą patį.

Linas rašė...

Ką belieka pridurti,Vladai - į sveikatą... Tik istorija rodo, kad tie "mokiniai" buvo linkę ne savu krauju vaišinti, bet kitų gerti.
Dabar suprantu, kodėl Mergelės marijos ordino kryžiuočiai ant kardų buvo išsikalę šūkį "Gerk kraują"...

consolatio fratrem rašė...

Kristus yra viena, popiežiaus kraujas - kita, nereikia čia sulyginti Dievo ir žmogaus.
Keisčiausia yra tai, kad tokie dalykai kaip relikvijų garbinimas yra identiški pagoniškų religijų tradicijoms... taigi Anonimo komentaras totaliai absurdiškas...

Anonimiškas rašė...

Jėzus jiems atsakė: 'Argi jūsų Įstatyme nėra parašyta: 'Aš tariau: jūs esat dievai'? Jeigu Jis vadina dievais tuos, kuriems skirtas Dievo žodis (o Raštas negali būti panaikintas), kaip tad jūs galite sakyti Tam, kurį Tėvas pašventino ir pasiuntė į pasaulį: 'Tu piktžodžiauji', kai Jis pasakė: 'Aš esu Dievo Sūnus!'? Jei Aš nedarau savo Tėvo darbų, - netikėkite manimi

Olgerdas rašė...

Anonime, tu cia ka skelbi: fantasy stiliaus evangelija pagal marsiecius ar pagal kokius nors inkus ar sumerus? :) Kaip sako rusai: ty vri, da nezagovarivajsia...

Anonimiškas rašė...

Algirdai vaikeli, tau Dievo Žodis yra marsiečių evangelija?

Olgerdas rašė...

Nu, matai, nezinojau, kad zmogu vadinti Dievu ir ji garbinti vietoje Dievo tai cia Dievo zodis... Uztat tokias New Age stiliaus interpretacijas ir vadinu evangelija pagal marsiecius. Nors, zinoma, siais laikais kokiu tik interpretaciju nebuna...

Anonimiškas rašė...

Iš 7,1 Viešpats tarė Mozei: 'Aš tave padariau DIEVU faraonui; tavo brolis Aaronas bus tavo pranašas.

Kas nutiko faraonui ir jo tautai, kai jie atsisake nusizeminti pries ta, kuri Pats Visagalis padare jiems dievu? Rastas negali buti panaikintas. Ka Visagalis Dievas nori ta ir pasirenka ir ne zmonems spresti ar tai teisinga ar ne.

Melskis Algirdai, kad Kristus tau atvertu akis ir tu praregetumei.

Olgerdas rašė...

Ajo pats ir melskis. Bet tu, kaip "dievukas", zinoma, itariu niekad nesimeldi- nepalozeno, nes esi "dievas" :). Labanakt, ezoteriskas "dieve" anonimai :)

Anonimiškas rašė...

Nieko tau nežinoma Algirdai, nes vis dar esi tik aklas pagonis, kuriam neįmanoma parodyti kas yra Krikščionių Dievas. Tu tiesiog neturi akių tam, kad pamatyti. Į viską žiūri praktiškai (žmogiškai/ fariziejiškai), o mes Kristaus mokiniai žiūrime Dvasiškai. Sėkmės.

asta rašė...

isejimo 7,1 "Viespats atsake Mozei "ziurek,padariau tave tarsi Dievu faraonui,o tavo brolis Aaraonas bus tavo pranasas." (ekumeninis leidimas,Lietuvos biblijos draugija,verte Antanas Rubsys ir Ceslovas Kavaliauskas)didesnio irodymo,kad katalikai ne tokia biblija skaito ,anonimas iskraipo Dievo zodi ,taip kaip jam patogiau.Apreiskimo Jonui,22,18 "As pareiskiu kiekvienam,kuris klauso sios knygos pranasystes zodziu:"jeigu kas prie ju ka prides,Dievas jam prides aprasytu sioje knygoje negandu.19 Ir jeigu kas atims ka nors nuo sios pranasystes knygos zodziu,Dievas atims jo dalinuo gyvybes medzio ir sventojo miesto,kurie aprasyti sitoje knygoje ".

Linas rašė...

Toliau parašyta :"Ir atsivėrė po komentarų, parašytų anonimo, šv.Algirdui(Olgerdui) akys ir sukniubo jis prie švento Dievo Jono Pauliaus II kraujo indo ir ilgai jam meldėsi. Virš jo galvos pasirodė aureolė, o iš kaktos bėgo kraujas ir prakaitas. Angelai jį rinko į indus. Šiandien, gerbiami parapijiečiai, mes meldžiamės į šv.Algirdo(Olgerdo) kraują ir prakaitą, nes jį Dievas mums padarė Dievu, ir prašome malonės tėvynei, artimiesiems ir kad gerai užderėtų bublikės" - citata "Iš XXI a šventųjų gyvenimo ir postilių"

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Vladai, įkyrėjai iki gyvo kaulo, grynas breivikas. Vartok vaistus toliau ir nenustok, nes tave blogai veikia. Kokį Kristų tu gali sekti, jeigu Kristus pas jus altoriuje padėtas.:) Nenusišnekėk ir bent kartą per savaitę nueik patikrinti į mišias, ar dar nepabėgo iš altoriaus. Čiau

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Nu kada ta pilnatis baigsis...

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Olgerdas rašė...

Nu, Linai, ir pavarei:). Geriau jau palik mano krauja ir prakaita ramybeje, savo turi. O siaip, jumoro jausmas yra neblogai, tik gal kartais geriau susilaikyt nuo kvailu bajeriu, nes nejucia galima pradeti kitus izeidinet, o tame jau nebus nieko gero.

Linas rašė...

Nepyk, Olgerdai

Anonimiškas rašė...

Setuons suvedzioja teik zmoniu, gaila, kad taip. Idomiausia, kad Madride jaunuliai skanduoja: "mes popieziaus vaikai, priklausome jam!". Po to kraujo garbinimas, o viska uzbaigia 12 palapiniu su Ostijiniu Kristumi monstrancijoje - SVC Sakramentu ir jo garbinimu masiniu dvieju su virs milijonu zmoniu. Sakykit ka norit, bet as matau setono gelmes ir jo darba sitame, jus ne? Taigi gera isvada , Romos kataliku baznycia yra setono sinagoga. va .