antradienis, rugpjūčio 09, 2011

Haroldo Kempingo melaginga pranašystė kainavo tūkstančius gyvybių

 89 metų Haroldo Kempingo melaginga pranašystė kainavo tūkstančius gyvybių - Vietnamo valdžia nužudė daugelį chmongų (tautinė mažuma), kurie laukė pranašystės išsipildymo - kai buvo skelbta, kad gegužės 21 dieną Kristus ateis.
Organizacijos "Moriel" vadovas Džeimsas Džekobas Prašas buvo slaptai susitikęs su keletu chmongų pastorių, kurie pasakojo, kad iškankinti persekiojimo Vietnamo  krikščionys chmongai, prisiklausę Haroldo Kempingo radijo laidų, susirinko laukti ant kalno. Maždaug 7 000 žmonių laukė, bet prieš juos buvo mesta policija ir kariuomenė. Prasidėjo masinės žudynės, dviem pastoriams buvo nukirstos galvos, nužudytųjų buvo tiek daug, kad juos laidojo masinėse kapavietėse. Likusius sumetė į kalėjimus. Dabar šeimos išblaškytos, artimieji neranda vieni kitų.  

6 komentarai:

Olgerdas rašė...

Na, pazvelgiau i ta reklamini paveiksliuka, ir pagalvojau- ogi, pazvelgus kitu kampu, is dalies tai, kas yra tame paveiklslelyje, yra tiesa.
Tiems vargsams zudomiems krikscionimas tai is tikruju buvo Teismo diena. Ir netgi tai, kad parasyta, jog Biblija tai garantuoja- pazvelgus kitu kontekstu i tai, ir tai yra tiesa. Nes Biblija tikrai garantuoja sudnas dienas tiems, kas seka klaidingais pranasais...

Kęstutis rašė...

Linai,gal gali nurodyti informacijos šaltinį? Neradau jokio patvirtinimo tavo paskelbtai informacijai.

Olgerdas rašė...

http://www.departout.com/viewtopic.php?t=2238

Cia va yra.

Kęstutis rašė...

Olgerdai,ačiū,pasiskaičiau plačiau.
Liūdna kai žmonės tiki žmonėmis labiau nei Dievo Žodžiu.

Linas rašė...

Ačiū, Olgerdai, apgynei mana reputacijū. Kęstuti aš kūrybingas žmogus, bet ne ant tiek:)

Kęstutis rašė...

Linai,Raštas mums liepia viską ištirti ir patikrinti viską,ką išgirstame iš žmogaus.
o naujiena ši tikrai liūdna. Bet - (Rd 3,37-40)" Kas gali sakyti, kad įvyksta ir tai, ko Viešpats neįsako? Ar ne iš Aukščiausiojo burnos ateina, kas gera ir kas pikta? Kodėl žmogus skundžiasi, baudžiamas dėl savo nuodėmių?
Patikrinkime savo kelius ir grįžkime prie Viešpaties."