penktadienis, birželio 04, 2010

Stovykla jaunimui

17 komentarų:

Šauklys rašė...

ar Kristus liepia issirengineti ir demonstruotis kaip bezdzionei su bananu? cia pasityciojimas is krikscionybes.

Linas rašė...

Va, Tadai, taip nedaryk.

Olgerdas rašė...

A tai ne- musiet liepia vasara su kailiniais juodais vaiksciot ypac kai +30 laipsniu :)

Judas rašė...

o ar tau, Tadai, Kristus liepia kritikuoti kitus?Kiek buvau sutikes branchamistu,-visi buvo apsesti kritikos dvasios...taigi,koks mokytojas,tokie ir mokiniai.

Šauklys rašė...

Mane Dievas moko kritikuoti nuodeme ir myleti zmones.

Patarlės 9:8: Nebark niekintojo, kad jis neimtų tavęs neapkęsti; sudrausk išmintingą, ir jis mylės tave.

I Timotiejui 5:1: Senesnio žmogaus aštriai nebark, bet ragink kaip tėvą, o jaunesniuosius – kaip brolius,

I Timotiejui 5:20: Nuodėmiaujančius bark visų akivaizdoje, kad ir kiti bijotų.

II Timotiejui 4:2: skelbk žodį, veik laiku ir nelaiku, bark, drausk, ragink su didžia ištverme ir pamokymu.

I Petro 4:17: Nes jau metas prasidėti teismui nuo Dievo namų; ir jeigu jis pirmiausia prasideda nuo mūsų, tai koks galas laukia tų, kurie neklauso Dievo Evangelijos?!

Pakartoto įstatymo 27:18: ‘Prakeiktas, kuris suklaidina aklą kelyje’. Visa tauta atsakys: ‘Amen’.

Pakartoto įstatymo 27:19: ‘Prakeiktas, kuris iškreipia teisingumą ateivio, našlaičio ir našlės byloje’. Visa tauta atsakys: ‘Amen’.

Jeremijo 48:10: Prakeiktas, kas Viešpaties įsakymą nenoriai vykdo ir kas saugo savo kardą nuo kraujo.

Žydams 4:12: Dievo žodis yra gyvas ir veiksmingas, aštresnis už bet kokį dviašmenį kalaviją. Jis prasiskverbia iki pat sielos ir dvasios atšakos, iki sąnarių ir kaulų smegenų, ir teisia širdies mintis bei sumanymus.

Apreiškimas Jonui 1:16: Dešinėje rankoje Jis laikė septynias žvaigždes, iš Jo burnos ėjo aštrus dviašmenis kalavijas, o Jo veidas buvo tarytum saulė, spindinti visu skaistumu.

Šauklys rašė...

Nuodemei pasigailejimo nebuvo ir nebus, Viespats nesikeicia, Jis vakar, siandien ir per amzius tas Pats.
Senajame test. buvo bausme uz nuodeme mirtis ir naujajame po malones laiko tas pats.

Pakartoto įstatymo 13:10: Užmuškite jį akmenimis, nes jis norėjo jus atitraukti nuo Viešpaties, jūsų Dievo, kuris išvedė jus iš Egipto vergijos.

Pakartoto įstatymo 17:5: išvesk vyrą ar moterį, padariusį tą bjaurų nusikaltimą, prie miesto vartų ir užmušk akmenimis.

Tas pats Dievas, tas pats poziuris i nuodeme ir tokia pati bausme.
kam patinka gali lakstyti nuogi, bet pas Viespati tokiu nebus.

Apreiškimas Jonui 16:21: Ledo gabalai, talento svorio, krito iš dangaus ant žmonių. Žmonės keikė Dievą dėl ledų negandos, nes siaubinga buvo ši neganda.

Judas rašė...

Manau,kad pacio Biblijoje ryskiai pabrauktos sios vietos,ir jos tau tapo tavo gyvenimo credo,arba rimbu tavo rankose,kuriuo talzai visus tuos,kurie tik sukelia pacio nepasitenkinima.Kas toks esi,kad teisi kito tarna?Daug kas Biblijoje parasyta,bet ar tau Dievas asmeniskai prakalbo per sias Rasto vietas,kurias cia isbarstei,vadovaudamasis savo pasipiktinusiu kritiniu protu?
As tau galiu lygiai tiek pat prirasyti Rasto vietu,kurios kalbetu priesingai tavo kritiniam protui.

Nu laksto kazkas tai pusnuogis su bananu,-tikriausiai cia vyksta kazkokios tai rungtys su idomiomis uzduotimis,-bet man nesukelia tai jokio pasipiktinimo ir net nekyla noras tarkuoti toki Rasto vietomis.As ziuri giliau ir placiau,ir esu isitikines,kad prieslaikine kritika gali tik suzaloti tikinti,bet ne ugdyti.Ir be to,ne kritikuoti reikia,pataikaujant savo kritiniam protui,o siekti to,kas pasitarnaus artimo labui ir pazangai.

Anonimiškas rašė...

Nu Tadai, jei tau bananas dantyse yra nuodėmė, tai ką aš žinau... Itikinai, daugiau bananų nevalgysiu:)
L

Šauklys rašė...

Laikausi Pauliaus Dvasios ir kaip jis buvo pasiules tam tikro mastymo vekejams nusipjauti, tai kam labai patinka nuogiems lakstyti siulau tada visiskai nusirengti ir organizuoti nudistu stovykla, tik i tai nekisti Kristaus. Koks sveiko proto zmogus reklamuos krikscioniska jaunimo stovykla nuogas? ar tai pavyzdys jaunimui? tai gal tuos vaikus dar reikejo isrengti? as ziuriu paprastai ir praktiskai, karalius nuogas, bet visi tyli ir tai kisama jaunimui. O tas lakstytojas pries vaikus gal turi kokiu sutrikimu?

Olgerdas rašė...

Tadai o tu pliaze kaip lakstai- su paltu ir usanke gal? Ar isvis pliaze buni? Nebutinai pajury, pvz prie Neries Vilniuj ar Trakuose prie ezero? Ar taip ir sedi vasara namuose ir su kailiniais ?Na jei tavo kraujo apytaka sutrikus ir tau visada salta kaip kokiam 100 meciui tai tada suprantama:)... Bet kad kiek zinau tau nera 100 metu:). Man rodos kad su tokiom paziurom tu is namu (ar savo bunkerio miske) iseini tik giliai nakti oro ikvepti, kai nelabai jau galima pamatyti nuogus ar pusnuogius zmones:). Labai pagirtinas elgesys zinok:).

Cêça Santos rašė...

QUE LEGAL!

Cêça Santos rašė...

Do not understand, they are angry BECAUSE OF A YOUNG WITHOUT SHIRT WITH A BANANA? hehe ..

Zita rašė...

Pauliaus dvasios?
Jo... Paulius rašo laiške... kažkuriame? pyktis, nepakantumas - geriausi meilės įrodymai.
Šveiskim šveiskim taurės išorę, vidaus gi vis tiek niekas nemato :)

Cêça Santos rašė...

Linas, turite Świergotać?

Aplankykite!

http://twitter.com/csantosonline

Linas rašė...

Ei Tadai gal užteks, jau tarptautinį skandalą sukėlei, brazilai juokiasi, kad Lietuvos krikščionys kažkodėl labai bananais susirūpinę:)Baik tas nesamones jau nejoukinga. Mažiau skaityk tų straipsnių, kur kalbėtojas tris kartus pabeldžia, du nusižiovauja, o tris -pirsteli, baigia tavo smegenis nunuodyt tie šalutiniai garsai:)

Linas rašė...

Nu tyčia nuėjau pažiūrėt, o kaip brahmamistai švenčia, ir ką - vienam lageryje pagrindinė užduotis ir pramoga - šaudyti iš pistoleto. Ajajai taip kaip čia ginklai ir ilgi rūbai? beveik mormonizmas:)

Olgerdas rašė...

Nieko tu Linai nenusimanai apie Pauliaus dvasia. Juk pagal pagal Pauliu pistoletas yra dvasingesnis uz banana:). Beje gal ir visai noreciau pas brachmanistus pasaudyt:).