ketvirtadienis, birželio 24, 2010

Popiežius ragina įkurti... pasaulinę politinę valdžią


Popiežius Benediktas XVI ragina įkurti "tikrą pasaulinę politinę valdžią", kad garantuoti... "aplinką ir valdyti pasaulinę ekonomiką", praneša agentūros CNL-NEWS и Worthy News.
Popiežius Benediktas XVI išleido encikliką "Gailestingumas tiesoje". Šiame dokumente jis pareiškė, kad "yra skubi reikmė tikros politinės pasaulio valdžios", kurios užduotis - "valdyti pasaulio ekonomiką, atgaivinti ekonomiką, pažeistą krizės, išvengti krizės gilėjimo ir disbalanso".
Tokia pasaulinė valdžia būtų "valdoma įstatymu ir ieškotų visuotinio gėrio" visam pasauliui, pridūrė popiežius. Valdžia turi būti universali ir turėti valdžią, kad aprūpintų saugumu, teisių apsauga ir teisingumu visus".
Tekstas čia http://www.maranatha.org.ua/cnews/r/71756

Nuo savęs pridėsiu, kad nors sumanymas išoriškai gražus ir teisingai patrauklus, ypač
neskaičiusiems Biblijos, tačiau tobulai atkartoja slaptųjų organizacijų masonų ir iliuminatų tikslus, įkurti visiškai valdomą pasaulį, katalikų bažnyčios vaidmuo šioje istorijos dalyje manęs nė kiek nestebina, tai yra pačioje imperiškoje jos prigimtyje.
Biblija kalba apie tai, kad ateis antikristas. Apie tai, kad bus tokia valdžia, kuriai paklus visi žemės gyventojai. Biblija apie "pasaulinė politinę valdžią" taip pranašauja
"Aš stovėjau ant jūros kranto. Ir išvydau iš jūros išnyrant žvėrį, turintį septynias galvas ir dešimt ragų, o ant jo ragų buvo dešimt diademų ir ant jo galvų piktžodžiavimo vardas.
Žvėris, kurį mačiau, buvo panašus į leopardą; jo kojos tarytum lokio kojos, o jo snukis – lyg liūto snukis. Slibinas davė jam savo jėgą, savo sostą ir didelę valdžią.
Ir aš mačiau vieną iš jo galvų mirtinai sužeistą, tačiau jos mirštamoji žaizda užgijo. Ir visa žemė stebėdamasi nusekė paskui žvėrį.
Žmonės garbino slibiną, kuris atidavė valdžią žvėriui. Jie garbino žvėrį, sakydami: “Kas galėtų lygintis su žvėrimi, ir kas galėtų kovoti su juo!”... Jam buvo suteikta valdžia visoms gentims, kalboms ir tautoms.
Ir jį garbins visi tie žemės gyventojai, kurių vardai neįrašyti nuo pasaulio sutvėrimo nužudytojo Avinėlio gyvenimo knygoje. Apreiškimo 13,1-8

Apokalipsė jau už durų? Bent jau jos pranašai daro viską taip, kaip Biblijoje numatyta...

4 komentarai:

Olgerdas rašė...

O as maniau, kad tu netiki masonais ir laikai tai pasaka:). Bent jau as taip supratau...
O del Rasto vietu tai man labiau patinka Apreiskimo 13:11

Ir aš pamačiau kitą žvėrį, ateinantį iš žemės. Jis turėjo du ragus, panašius į Avinėlio, ir kalbėjo kaip slibinas.

Tai vat man tai visada uzkliuna zodziai del tu zveries ragu, kurie panasus i Avinelio, bet tas kas juos nesioja visgi nera Avinelis, nes sneka kaip slibinas... Katalikybe visada nesiojasi uzsimaukslinusi tuos "ragus", bet paanalizavus, sneka ne kaip Avinelis...

Linas rašė...

Masonais tai tikrai netikiu:)
Visa globalizacija vyksta pagal jų scenarijų, toliau - pasaulinė kontrolė

Klaida rašė...

Pedofilu biciulis bando nukrepti demesi nuo saves ir savo sektos. Ka JTO jau nebetinka? Taigi ir tiklai tokie pat ir politine valdzia turi, ar kita organizcija bus geresne, vargu... zodziu, dar vienas popiziaus PR-as

Linas rašė...

va šitoj vietoj sunku pasakyt, ar cia piaras ar čia rimti ketinimai pagal programą.