ketvirtadienis, rugsėjo 10, 2009

Prezidentas veda šlovinimą


Pastorius Rodnis Hovardas-Braunas grįžo iš viešnagės Pietų Afrikoje, kur šiuo metu vyksta prabudimas. Pastorius papasakojo apie Burundžio prezidentą Pjerą Nkurunzizą, kuris yra puikus pavyzdys, kaip tarnauti žmonėms ir Dievui. Iki jo Burundyje prezidentai neišsilaikydavo ilgai, juos nužudydavo. Savaitė po to, kai užėmė savo postą Pjeras Nkurunziza pareiškė, kad keliaus po šalį dviračiu be apsaugos. "Jei norite mane užmušti, tai geras laikas jums, bet mano Dievas, kuris saugojo mane upėje nuo krokodilų, apsaugos ir nuo jūsų",- sakė jis televizijai. Šiemet sukako 4 metai, kai jis poste.
Pjeras Nkurunziza yra šlovinimo lyderis bažnyčioje ir jam padeda trys chorai, beje, dviejų tradiciniais niekaip nepavadinsi - vaikų namų auklėtinių ir apsaugininkų chorai.
Nuotraukoje - Burundžio prezidentas veda šlovinimą.
Pagal "In Vyctory"

5 komentarai:

Tema rašė...

Kad mum taip Lietuvoj seime vien krikščionys būtų manau situacija iš esmės pasikeistų...

Linas rašė...

Nu yra yra Gražulis pavyzdžiui:)

Olgerdas rašė...

Lukasenka irgi pas save daug kur dalyvauja :).Zaidzia ledo rituli,futbola,slidineja...Girdejau kad neretai jam priesininkai tycia pasidavineja :)...Lukasenkos ten visur pilna labai jau jis aktyvus.Na kuo ne Burundis ? :)

Linas rašė...

Tu Olgerdai visada moki gerai pasakyti, tik šį kartą nuvylei, turėjai parašyti, kad tai nieko nereiškia, nes dienom jis šlovina, o naktim šamanauja:)

Olgerdas rašė...

Na kas be ko ten samanu pilna.Nepagautas-nesamanas?Nebutinai