penktadienis, rugsėjo 04, 2009

Irane sadistiškai kankinamos krikščionės moterys


Pasižiūrėkite į veidus - šios dvi moterys lėtai miršta kankinamos.
Irane ruošiamasi nužudyti dvi krikščiones, kurios kilusios iš musulmonų šeimų. 27 Meriem Rostambur ir 30 Marziech Eleilambad ruošiamasi bausti mirties bausme, praneša "Agazilos.org"Jos moterys buvo areštuotos pavasarį, kai islamiška policija rado jų namuose "Naująjį Testamentą".
Šiuo metu moterys laikomos Teherano kalėjime, kur islamiško režimo pareigūnai jas kankina 5 kartus per dieną.
Atsisakiusios islamo moterys sadistiškai ir metodiškai kankinamos - penkis kartus per dieną mušamos rimbais, tuo metu kai musulmonai meldžiasi, be to, joms kasdien mažinamas maisto ir vandens davinys. Taip vyks iki to laiko, kol jos "grįš į islamą".
Vyko jau vienas teismo posėdis, prokuroras reikalavo "sugrįžti į islamą", bet jos atsisakė ir pareiškė, jog "dėl nieko nesigaili ir seks Kristumi" praneša "Портал-Кредо".
Jeigu kankinimai nesiliaus, gali būti kad antro teismo posėdžio neprireiks, jas islamo revoliucijos sergėtojai, vadovaudamiesi islamo teise, tiesiog nukankins. Kaip visada tokiais atvejais, liberali vakarų žiniasklaida tyli.

2 komentarai:

zigmas rašė...

Kai kitą kartą rašysi tokias naujienas, labai gerai būtų, kad tiksliau juodytum adresą iš kur paėmei, nes aš taip pat platinu tavo naujienas kituose tinklalapiuose ir žmonės reikalauja iš kur aš visą tai imu. Kai nueinu tavo nurodytu adresu nerandu tos naujienos, nes daug reikia ieškoti. Kitą sykį pasistenk. Tu parašai iš kokio tinklalapio paėmei, bet nenurodai tikslesnio adreso.

Linas rašė...

Pastabą, prijamu, Zigmai,tačaiu nepažadu, kad taip bus, nes aš neverčiu gryn pažodžiui, o jei dar žinau, pridedu iš kitų šaltinių, todėl dažniausiai rašau "pagal www..." Iš kitos pusės, kai verčiu, ten būna pagrindinė naujiena, o paskui nukeliauja į archyvą, tai užtat ir sunkiau rasti.
O už platinimą, ačiū, jaučiuosi pagerbtas, kad ir mano darbas kažkam naudingas.