šeštadienis, rugsėjo 12, 2009

Pakistane vėl suėmė krikščionis

Pakistano policija suėmė du krikščionis, nes šie valgė dieną Ramadano mėnesį, kai visi musulmonai pasninkauja, informuoja factnews.ru, Juos apkaltino šventojo mėnesio negerbimu, nors krikščionims šiuo metu neprivalu pasninkauti. Incidentas įvyko Pendžabo provincijoje. Kaip pranešė vietos žiniasklaida, du krikščionys – Gullas Masis ir Ashiras Sohailas vyko autobusu. Kelionės metu autobusas sustojo prie viešbučio, kur keleiviai galėjo išgerti arbatos ir užkasti. Tuo metu prie jų priėjo policininkai ir apkaltino islamo pasninko nesilaikymu.
Krikščionys atsakė neprivalantys pasninkauti, nes neišpažįsta islamo. Tada policininkai juos sulaikė ir nugabeno į vietos policijos nuovadą. Po kelių dienų vyriškius perkėlė į Sargoto miesto kalėjimą, jų laukia teismas.
Greičiausiai jie bus teisiami pagal vadinamąjį "piktžodžiavimo" įstatymą, kuris praktiškai pritaikomas bet kokioje situacijoje. Sakykim, vien tai, kad esi krikščionis, jau galima traktuoti, kad įžeidi islamą ir pranašą Mochamedą.

7 komentarai:

Tema rašė...

apsurdas:O

zigmas rašė...

Ačiū už straipsnį, bet ar tau sunku parašyti tiksliau iš kur paėmėi šitą straipsnį, nes tenka ilgiau ieškoti. Tau tereikia įdėti konkrečią nuorodą, tada lengviau ieškoti ir plačiau pačiam pasiskaityti.
http://www.factnews.ru/article/10Sep2009_ramadan

Linas rašė...

Oi Zigmai, matai aš senas diedas sunkiai pataisomas, bet kai reikės, būtinai įdėsiu. Turiu pasakyt, kad tie tavo skaitytojai labai priekabūs:)

Olgerdas rašė...

Vot netikiu kad tie musulmonai visa menesi nevalgo.Na gal geria koki buljona ar panasiai

Linas rašė...

Valgo, Olgerdai, bet tik kai saule nusileidžia:)

Olgerdas rašė...

Nujo kai mula nemato :).Na o kai mula nemato tai ir Alachas nepamatys :).

ramaske rašė...

Cia kaip katalikai pasninko metu ejo bebru gaudyt...Nei zuvis,nei zveris:)