pirmadienis, rugsėjo 28, 2009

Pasiruošimas renginiui su Deivid Hatavėju



Ateikite 2009 m. spalio 9, 10 ir 11 dienomis į Vilniaus Siemens areną pasiklausyti Deivido Hatavėjaus. Šiame trijų dienų trukmės renginyje giedos Kijevo Hillsong bažnyčios šlovintojai, Deividas Hatavėjus paprastais žodžiais pristatys gyvenimus keičiančią Evangeliją. Deividas trokšta supažindinti žmones su Jėzumi, nes daugelis žino, kas yra religija, tačiau mažai kas iš tiesų pažįsta Jėzų ir žino, kaip Jis gali mums šiandien padėti!

Tai vienas iš stambiausių Lietuvoje vyksiančių pastaraisiais metais renginių.
Daugiau žinių http://www.evangelijosdienos.lt/lt/home/home.html

13 komentarų:

Tema rašė...

Penktadienį praleisiu ten :)

Olgerdas rašė...

O as namie :)

Linas rašė...

nu jau čia kaip kas išmano laiką paskirstyt, ten rinsis evangeliškos neekumeninės bažnyčios:)

Tema rašė...

kodėl būtinai neekumeninės?

Linas rašė...

čia šutka tokia:)

Olgerdas rašė...

Cia ne sutka o pozicija :)

Linas rašė...

Brangusis, čia ne mano pozicija, o sutka mano:)

Olgerdas rašė...

Žinau kad ne tavo pozicija :).Na kad ne tu pats tai sugalvojai.Tu tik kartoji nemastydamas.

Linas rašė...

Oi Olgerdai, aš tik pasakiau, ką pas jumi nesako garsiai:)Durys atviros visiems, tačiau kai kurie net nenori matyt, kad jos atidarytos:) Štai ir išeina, mes -ekumeninės, o jūs -ne:)

Olgerdas rašė...

Nu jo durys tai atviros,sutinku.A kurios durys,kas uz ju yra ?Manau,tai yra svarbiau uz zinia kad jos atviros.
Yra placiu duru,yra siauru...Pro placias gali daug ka isinest su savim.Pro siauras-figa s maslom ka isinesi :).Nuva koznas ziuri pats pro kur jam eit.Maza kad durys atviros.Reikia dar zinot kas uz duru stovi.Pro vienas iejes gali kupron gaut,ir nepades visa tai ka su savim isinesei.Pro kitas-vainika gausi.Ar man tau aiskint tokius elementarius dalykus a?Biblija turi,skaityt moki.Tai skaityk.

Linas rašė...

Nu jei lygini pagal kiekybę, tai kol kas tavo durys tokio platumo kaip stadionas, o mano - tik plyšys. Vadinasi gerai, kad nevaikšau pro tavąsias?:)

Olgerdas rašė...

A mes atrodo nekalbam nei apie tavo nei apie mano.O durys yra laaaaaaaabai svarbu :).Ir kas uz ju irgi.Jei atidares seimininkas pasivadins Jezumi,nebutinai jis ir yra Jezus.Tu apsidziaugi(vo kaip gerai pataikiau skant),ir prasideda gyvenimas.Tu manai kad su Jezumi.Ir todel nekreipi demesio,kad tas tau duris atidares "Jezus" naudoja ir indiskas,ir budistiskas,ir new age praktikas.Sitas "Jezus" ir bapkes myli,ir skirtis su zmona leidzia kada nori,leidzia ir zmones apgaudineti,is ju bapkes traukti,vogti...Na zodziu,tiesiog aukselis o ne Jezus :).Ir tu pasakai:vo vo as to ieskojau visa gyvenima !!:).Cia kaip tam anekdote kur pele uzeina i pelekautus ir pamaciusi surio gabala susunka:cia gi rojus!!! ir po to pelekautai uzsitrenkia :).
Taiva labai svarbu ziuret kas pries tave,kokia gi skant asaba stovi.Tai kad pasivadino Jezumi,cia tuscia vieta.Daug tu "jezu" yra.

Linas rašė...

Jo, galima mirti pelėkautuose, o galima ir iš bado nustipti, kai aplink pelėkautai vaidenasi. bet kuriuo atveju ačiū už pagrįstą, aiškią ir motyvuotą nuomonę visais klausimais:)