pirmadienis, lapkričio 19, 2012

Prancūzai pusnuogėms "Femen" įkrėtė į kailį

Demokratija yra gerai ir, ko gero, ukrainietės "Femen", persikrausčiusios į Paryžių, galvojo, kad jau čia galės išdarinėti ką nori, tačiau visiškai netikėtai Paryžiuje vos nebuvo priluptos ir turėjo gėdingai bėgti išmėčiusios savo amunicija ir mojuodamos krūtimis Prancūzijos sostinės gatvėmis taip, kad net žurnalistai nespėjo paskui. Kas dėl jų protinio pajėgumo, tai dar netirtas dalykas, o kad fizinė ukrainiečių forma puiki - dėl to nekyla klausimų.
Reikalas tas, kad "Femen" susiorganizavo protestą "In Gay we trust", palaikydamos idėją Prancūzijoje įteisinti vienos lyties asmenų santuokas ir panaikinti mamos ir tėvo sąvokas, ir nudrožė į mitingą, kurį rengė Paryžiuje šių santuokų priešininkai, surengtą katalikų bei įvairių politinių organizacijų.  "Femen" apsinuogino kaip vienuolės iš pornofilmų, o savo kūnus vis apipurkšdavo iš balionų, ant kurių buvo parašyta "Šventa sperma". Pasirodė, kad susidurti su paprastais piliečiais yra ne tas pats, kas su policininkais - jauni prancūzai greit išvaikė "Femen" aktyvistes. Beje, gėjai ir lezbietės, kurių mitingas vyko netoli, į pagalbą joms neatėjo... Dabar "Femen" skundžiasi per internetą apie tai, kaip žiauriai jas "persekioja" religiniai fanatikai.

2 komentarai:

linasj rašė...

Kiek suprantu, palaikai smurtautojus ir tipus kurie pasisako už žmonių teisių varžymą?

Linas rašė...

Ne, palaikau femen, man patinka, kai nuogais papais moterys laksto>Iš viso manyčiau, kad jei moterys išeina apsirengusios į gatvę, jos varžo mano teises.