antradienis, lapkričio 20, 2012

Bugarašą uždarys nuo laukiančių pasaulio pabaigos

Prancūzijos valdžia planuoja uždaryti Bugarašo kaimą,o aplink "šventąjį kaną" išstatyti sargybą.
Šis kaimas gerai žinomas dėl to, kad prie jo yra vadinamasis "apverstas kalnas", kurio viršutinės uolienos ura senesnės už apatines. Kaimas gerai žinomas nežemiškų civilizacijų ieškotojams ir "New Age" pasekėjams, tikima, kad Bugarašas - vienintelė vieta išgyventi apokalipsę 2012 metais.
Kimas bus stebimas iki 2012 gruodžio 21 dienos, kai pagal majų kalendorių turi ateiti pasaulio pabaiga. Esą čia atlėks ateiviai ir visus norinčius išsiveš. Valdžią neramina ne tiek okultinės religijos pasekėjų veiksmai, kiek jų skaičius. Gruodžio 21 dieną jau paskelbta, kad čia atvyks 100 000 žurnalistų ir turistų. Kaimui, kuriame vos dvi gatvės ir 176 gyventojai - tai nepakeliama užduotis. Jau dabar jis pilnas turistų, o niueidžo pasekėjai jame rengia visokius mokymus ir seminarus. Ypač aktyvūs amerikiečių švietimo mokyklos "Ramtha" pasekėjai. "Ramtha" laikoma viena iš geriausiai žinomų dvasinių mokytojų. Jis nėra žmogaus įsikūnijimas, jam 35 000 metų. Kažkada buvo užkariautojas bet vėliau patyrė Nušvitimą ir Pakėlimą, savo instrukcijas jis perduoda per moterį Džein Zi Nait.  Biugaraše taip pat yra ir raelitų, kurie tiki, kad žmonija sukurta ateivių.
 Le Monde praneša, kad valdžia nutarė per tas kritines dienas kaimą uždaryti, o kalną apsupti policininkais. Mano manymu, teisingai, jei žūti - tai jau visiems kartu.

Komentarų nėra: