pirmadienis, lapkričio 14, 2011

Azartiška sesuo Siuzi į kalėjimą nesės

JAV 65 metų katalikų vienuolė sesuo Siuzi, dirbusi katalikiškame koledže Niujorke buhaltere ir pripažinta pavogusi per milijoną dolerių iš kasos, išvengė kalėjimo.
Jos atdvokatas tvirtino, kad ji buvo arartiškas žmogus ir turėjo priklausomybę azartiniams žaidimams. Ji nuolat lankė kazino, kur ir palikdavo visus vogtus pinigus.Per vieną vizitą ji išleisdavo ne mažiau 1000 dolerių.
Savo aistrą ji tenkino 10 metų, kol 2009 m. buvo sugauta. 2011 m. ji buvo nuteista kalėti 3 metus, bet sesrį Siuzi vis operavo - tai akį, tai klubą, galiausiai  ji įtikino teisėją, kad labai atgailavo ir net įveikė rebilitacijos kursą. Taigi, teismas nuisprendė, kad Dievo teismas bus jai baisesnis ir paliko vienuolę laisvėje.
Beje, šiemet Bavarijoje už panašią vagystę nuteistas ir 78 metų katalikų kunigas. Per 40 metų iš paaukojimų jis pasisavino per 1 milijoną eurų, kuriuos buvo pasidėjęs į banką, todėl iš karto ir grąžino, beje, nuodėmingasis klebonas buvo legaliai sutaupęs per 500 000 eurų, bet bijojo, kad jų neužteks ramiai senatvei, taigi, kaupė ir papildomai...

Komentarų nėra: