antradienis, lapkričio 29, 2011

Pasiuntę į komą dėliojo Taro kortas


 Maskvos srityje niueidžerių asmenybės treningas baigėsi tragedija - 40-metė vokietė Angela Molch-Laineberg pateko į komą po to, kai ją prispaudė 6 žmonės, imituojant tariamą "antrąjį gimimą". Tariamai psichologinis "antrojo gimimo" metodas, beje, praktikuojamas įvairių draugijų ir Lietuvoje, vyko privačiame name. Ten susirinko žmonės, pageidavę "praeiti gimdymo kanalą" ir sužinoti "Kas Aš" ir "kodėl Aš čia". Jam vadovavo  metodo sukūrėja Galina Brodecka. Ji lankytojams žada, kad "antrą kartą gimę" jie "perprogramuoja gimimo matricą, pakeičia pirmosios dienos psichikos įrašą".
Vokietė tikėjosi tokiu būdu išspręsti savo problemas. Žmogus, kuris per tokį eksperimentą eina, turi atsigulti embriono poza, o paskui pralįsti po keletu žmonių, imituodamas gimimą. Kartu dalyvaujantys patiria skausmingumo išbandymą - jie spardomi, kumščiuojami ir kitaip fiziškai veikiami. 
Kai Angela pradėjo savo seansą, ji po pirmos "gimdymo kanalo" dalies paprašė pailsėti, bet Galina Brodecka ėmė ją mušti šlapiu rakšluoščiu ir "vertė gimti". Galiausiai ji užvirto ant Angelos ir dar keliems žmonėms liepė taip daryti. Iš pradžių Angela rėkė po 6 žmonių svoriu, bet vėliau prarado sąmonę,  iš burnos pasipylė kruvinos putos. Greitoji ją nugabeno į ligoninę, bet gydytojai jai išgyventi duoda mažai šansų. 
Galina Brodecka su padėjejais tuo tarpu išsidėliojo Taro kortas, kurios "pasakė", kad viskas bus gerai, bet pastarosiomis dienomis Angelos sveikata ypač pablogėjo...

Komentarų nėra: