penktadienis, lapkričio 18, 2011

Marijos garbinimas "Gyvųjų akmenų" atlikime - "Marija, mes esame tavo"


Kas dar namatėte, kuo baigiasi charizmatija arba "gyvas tikėjimas" katalikybėje, galite pasižiūrėti šitą "gyvą" Marijos garbinimą. Kauno "Gyvųjų akmenų" katalikų charizmatų giesmė "Marija, mes esame tavo"... Manau, "Gyvieji akmenys" aiškiai pasako, kieno jie visiški garbintojai... O Dievas jų giesmėse garbinamas "dėl to, kad tai teisinga, taip reikia"...

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Faktas kaip blynas - Dvasios dovanos dar negarantuoja Dangaus karalystės.. Kitas klausimas ar apskritai katalikų charizmatų judėjimas iš Šventosios Dvasios ar piktosios plagiatas?

asta rašė...

tai ,kiek supratau,dabar "gyvieji akmenys "yra tos skulpturos.jeigu jie jai priklauso,tai negaliu komentuoti,as priklausau Jezui Kristui,mus gano ne tas pats piemuo.mano - gyvas Jezus,o ne stabas (rusiskai-ciucela ogorodnaja )

Linas rašė...

Na karalystėje yra gimimas, bet yra ir išsigimimas ar net ir mirimas. Galima pradėti Dvasia, o užbaigti kūnu... Dvasios dovanos yra neatšaukiamos. Tai priemonė karalystei statyti, o ne pati karalystė.

Kęstutis rašė...

todėl ir nesuprantu dabar taip madingo vienybės siekimo.

Linas rašė...

Ne madingo, o naudingo:) Daug norinčių būti kažkuo, o supranta, jei nepadarys reveranciuko valdančiai korporacijai, tai kažin kaip ten bus:)

Anonimiškas rašė...

O aš galvoju, kad brandus krikščionis atsargiai žiūri į charizmatus kai kuriuos ir stebuklų ieškotojus. Muzika yra - dovanos yra, muzikikė pasibaigia ir jų dovanos baigiasi. Čia yra psichologija ir nieko daugiau...bent taip galvoju. Bibliškai žiūrint kai kuris charizmatų, ypač ultra mokymas irgi nekoks...

Dinas rašė...

Žmogus turi turėti visišką laisvę, ką jis nori tą tegul ir garbina,tai jo paties reikalas. O jūs kurie norit įpiršti savo nuomonę ir manot esą patys teisingiusi , esate didžiausi demonai,o tie kurie save laikote pernelyg teisiais esate patys žiauriausi ir negailestingiausi.

Linas rašė...

Dinai, žmogus turi turėti ir laisvę kalbėti ne pagal priimtiną liniją, kodėl nori kitiems ją atimti?

Kęstutis rašė...

"Dinas rašė...
Žmogus turi turėti visišką laisvę, ką jis nori tą tegul ir garbina,tai jo paties reikalas."

Antikristo dvasia kalbi. Edeno sode šie žodžiai skambėjo maždaug taip: "žmogus turi turėti visišką laisvę,ką jis nori tą tegul ir valgo,tai jo paties reikalas." Istorijos tesinys niekam ne paslaptis. Dinai,ši dvasia,kurioje esi, ruošia tą pačią pabaigą ir tau.
Liūdna,bet taip turi būti,nedorybės paslaptis jau veikia.