šeštadienis, spalio 08, 2011

Vanilda Boldieri - faraone paleisk


Dar viena mano mėgstama brazilų sekmininkų dainininkė Vanilda Boldieri. Jos daina  - jaudinantis pasakojimas apie Mozės motiną šiandien. Įkvėpta Išėjimo knygos iš Biblijos ištrauka, ji vaizdo kalba pasakoja apie tūkstančius motinų ir vaikų, kurie susiduria su atskyrimo skausmu, tačiau net ir esant nepalankioms situacijoms gali patirti Dievo apsauga.

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Vėjai. Šita gegutė,kuri vaidina "motiną" nieko bendro su Mozės motinos istorija neturi.

Zita rašė...

Žinoma, kad nieko bendro neturi. Visų pirma ne iš tų laikų. Antra, jos vaikinas visai nepanašus į faraoną pasmerkusį vaikus mirčiai. Ir iš viso jokių panašumų nesurasi. O tai ką Mozės motina išgyveno širdyje Biblija irgi nepasakoja. Taigi, kodėl turi rūpėti ką moteris išgyvena netekusi kūdikio.
Žinai ką anonime, bandžiau juokauti, bet kad jau kartėsis įstrigo gerklėje. A tavo puodo vidus kartais nėra prisvilęs?

Linas rašė...

Ai čia norma. Visada labai stebiuosi, kai kas nors ką nors pozityviai parašo, galvoju, kas tiems LT krikščionims atsitiko, gal susirgo?:)

Anonimiškas rašė...

...čia komentaruose kalba žmogaus vidus, tik jis naudoja kūnelį...tai geras dvaselės atpažinimas...

Anonimiškas rašė...

"netekusi" ir "išmetusi" skirtingi dalykai. Mozės motina gelbėjo sūnų nuo mirties,rizikuodama savo gyvybe slėpė,kol buvo įmanoma,o kai kitaip nebuvo galima -patikėjo Dievo valiai. Šita gi išmetė kūdikį gelbėdama save,o vėlesnis sriūbavimas ir savigaila nieko bendro neturi su tuo,ką jautė Mozės motina. Zita,mažiau serialų žiūrėtum,o daugiau į Šventąjį Raštą,gal nepainiotum sentimentalaus egoizmo pasisriūbavimų siekiant save patenkinti su Dievo gailestingumu ir malone.

Zita rašė...

Na va, anonime, dabar tu su savo teisumu mano akivaizdoje išsitėškei lygioj vietoj :))) Gal manei kad visos moterys serialuose savo širdis minkština, bet man šitas kaltinimas nelimpa.
O tau reiktų gal pas katalikus pasidomėti, gal jie turi kokį šv teisėjų globėją pakėlę :)))
O jei rimtai, tai kurie Jėzaus žodžiai leidžia tau teisti. Kurio žmogaus širdį tu ištyrei, kad gali smerkti? Argi nežinai, kad kiekvienas kuris atgailauja ir šaukiasi Jėzaus vardo bus išgelbėtas?
Ar tu Dievo visai nebijai, juk teisi kitus pats tuo tarpų prie Teisėjo durų stovėdamas. Pirma Raštą kaip kaltinamasis savo bylą perskaityk tada skirsi kur sentimentai, o kur malonė ir meilė.

Anonimiškas rašė...

kas tas, tas pats bus teisiamas ....