šeštadienis, spalio 29, 2011

Lietuvoje prasideda "Vilties" festivalis

Šiandien 18:00 valandą  "Siemens" arenoje Vilniuje prasideda vienas iš didžiausių evangelinių renginių - "Vilties" festivalis.
Spalio 29–30 d., 18 val. „Siemens“ arenoje, Festivalio muzikinėje programoje dalyvaus daug žymių užsienio bei Li...etuvos atlikėjų. Svečiuose – grupė Newsboys iš JAV. Ši grupė yra pelniusi „Grammy” apdovanojimą kaip geriausia krikščioniška pop-rock muzikos grupė. Savo pasirodymu mus džiugins pasaulinio garso gitaros virtuozas Dennisas Agajanianas, smuiko virtuozas Monte Gaylordas (JAV), džiazo pianistas iš Jamaikos Huntley Brownas, jungtinis bažnyčių 400 balsų choras bei daugelis kitų atlikėjų. Mintimis apie viltį pasidalins Franklinas Grahamas, Billy Grahamo Evangelistinės Asociacijos prezidentas ir Tarptautinės krikščioniškos labdaros organizacijos Samariečio krepšys (Samaritan´s Purse) vadovas.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

O kur vargšai nusidejeliai,del kuriu ir vyksta šis renginys? Ar apart garsiai išvardintų įžymybių ir gausaus būrio denominaciju-yra tų,kuriems reikia Gelbetojo.?Gal kas žino tai?

Linas rašė...

Jūs kažką maišote, nu visais laikais nusidėjeliai vargšais nebuvo, nebent šaunusis kareivis Šveikas, kuris garsiai raudojo klausydamas kapeliono Oto Katco...

Anonimiškas rašė...

kai zmogus praregi,tik tada jis mato save vargsu.bet jei jis ir nepraregi-vistiek,Dievo akyse-jis yra vargsas.Visiems reikia Gelbetojo,tiek dar neatgimusiems,tiek ir atgimusiems...nes tie kurie praregejo,gali ir vel apakti.Tai va.

Anonimiškas rašė...

2 renginio dienos buvo super. Šlovė Viešpaciui

Anonimiškas rašė...

Nebuvau,nemaciau...bet kas ten buvo super?pasidalink

Linas rašė...

Viskas gerai, kas gerai baigiasi:) Baigėsi ir valio, vien pasėdėti 12 000 žmonių auditorijoje yra verta.