pirmadienis, spalio 31, 2011

Baigėsi "Vilties" festivalis

Vilniuje baigėsi "Vilties" festivalis, abi festivalio dienas "Siemens" arena buvo pilna žmonių. Festivalio renginius tiesiogiai transliavo "Marijos radijas", bažnyčios dabar laukia teigiamų pasikeitimų, juk festivaliui buvo ruoštasi visus metus. Tikslesnės ataskaitos pasirodys vėliau.

24 komentarai:

Anonimiškas rašė...

lauksime "tikslesniu ataskaitu"...

Anonimiškas rašė...

Nezinau,bet man tai jokio ispudzio nepadare sis festivalis.kazkur tai giliai viduje jauciu,kad viskas buvo daroma ne is meiles nusidejeliams,bet turint savu isskaiciavimu...Bet Slove Viespaciui uz kiekviena,gyvai priemusi Kristu!:)

Olgerdas rašė...

Iskaiciavimai visuomet buvo, yra ir bus, nieko cia padaryti neimanoma. Taciau, jei, neziurint netgi visu isskaiciavimu, nors vienas zmogus taps Kristaus sekeju- ir tai bus didele pergale. Pergale bus netgi tuomet, net jei baznycios eilini karta nebus pripildytos zmonemis (kaip tikimasi visuomet po tokiu renginiu), taciau tas vienintelis tapes krikscioniu zmogus seks Kristumi iki gyvenimo pabaigos. Netgi tuomet, jei tas vienintelis niekada nepasirodys jokioje baznycioje...

Linas rašė...

Tikrai geras festivalio tikslas:) Baigesi ir viskas, o dabar gyventi reikia toliau su tuo mistiniu vienu pergalę atnešusiu žmogumi, kuris taip ir neateis. "Pjūtis praėjo, o mes dar neišgelbėti"...

Anonimiškas rašė...

taip olgertai...
iki pergales...

Linas rašė...

Smagu Olgerdai, kai prisimenu, koks tu pernykščio festivalio priešininkas buvai, o šiemet jau įžvelgi naudą, šaunu, tikrai festivalis buvo reikalingas:)

Anonimiškas rašė...

ziurejau nuotraukas btz...
patiko "prezidiumas"...
bet tie kurie isgirdo apie GELBETOJA netures pasiteisinimo jeigu...
kai prasides persekiojimai del JO VARDO, tai ir susipazinsim...

Anonimiškas rašė...

Olgerdai,jei žmogus nepriklauso jokiai vietinei Bažnyčiai - jis ir ne krikščionis,o laisvamanis,kuris savo nuomonę stato aukščiau Kristaus. Krikščionys yra vieno kūno nariai. Jei Kristus vienus paskyrė pastoriais,mokytojais (Ef 4,11 Ir Jis paskyrė vienus apaštalais, kitus pranašais, evangelistais, ganytojais ir mokytojais), o tu negali pasakyti kas tavo ganytojas - čia VIEŠPATS kalba apie ŽMONES - tai tu ir ne krikščionis. Jei tai,ką Viešpats skyrė tau nebūtina - tai Jis tau ne Viešpats,tu pats sau "viešpats",nes ne Jis,o tu skiri sau kaip ir kas turi būti krikščionio gyvenime. Deja,tokia krikščionybė - iliuzija.

Anonimiškas rašė...

Super festivalis, kaip bebutu keista labiausiai isimine Arturo Zuoko kalba ir pasakyti zodziai - "iejes pajutau, kad cia yra kazkas kitaip, nei visais kitais kartais" ir "nei valdininkai nei politikai vilties neatnes"

Linas rašė...

Pritariu tam, kuris parašė Olgerdui. Lietuvoj būtent tokia krikščionybė - topas, nieko neklausau o savo darau:) Aš pats sau dievas ir vsio

Anonimiškas rašė...

baigesi vienas festivalis,prasidejo kitas-nuomoniu festivalis :)

Anonimiškas rašė...

Cia anonimui,kuris rase Olgerdui.
Jus nezinote Rasto,jei taip kalbate.Kada tampama krikscionimi,ar tada,kai priklausai kokiai tai denominacijai su tam tikru pavadinimu?:)Nejuokinkite :).Krikscionimi tampama iskart,kai tik jis atgimsta is naujo.Priklausymas ar nepriklausymas kokiai tai denominacijai-tas nepadaro zmogaus krikscionimi,-o tik Kristus,Kuris gyvena zmoguje,padaro zmogu krikscionimi.Daugelyje denominaciju pilna neatgimusiu is naujo zmoniu,kurie tik deklaruoja savo tikejima,bei laikomi krikscionimis pagal denominaciju nariu sarasa...
Taigi.

Anonimiškas rašė...

NA nesipūskit brangūs broliai :). Tiek Olgerdas, tiek abu anonimai turėjo tam tikras skirtingas pozicijas ir vienas kito nesuprato iki galo, toks vaizdas iš šono. Taigi, būkite lėti kalbėti, o greiti klausyti :).

Anonimiškas rašė...

Nesipuciam,nesipuciam,bet tvarka turi buti,nes balaganas kai kuriu galvose...:)

Olgerdas rašė...

Jojo, balaganas visuomet buna kitu galvose, tik ne musu :) Gal todel savo balagano nera reikalo tvarkyt :) Nes jo nera :)

Anonimiškas rašė...

Taip,balaganas kiekvienoje galvoje,tik pas vienus jo maziau...:)

Vienas is sio praejusio renginio balaganu-tai,kad ji transliavo "Marijos radijas",o tiems,kurie klause per "Marijos radija"-dabar balaganas galvose :)

Linas rašė...

Festivalio esu fanas
Galvoje man balaganas
Ir pasiekiau aukštą stadiją
Kai klausiau Marijos radiją
Buvo nuostabūs dalykai
Krykštė broliai katalikai
Susirinko pusę Seimo
Paklausti pono Greimo....

Anonimiškas rašė...

nebuvau ten,nes ne "fanas"...
ir galvoj ne balaganas...
tik rasau, kad ne krikscionis...
ir "katolikas"- ne brolis...

Anonimiškas rašė...

na,Linai,duodi garo... :)

Dinas rašė...

Visi festivaliai ir yra tik festivaliai, geri krikščioniški šou, daugiau tikrai nieko.Tai buvo šou, kurio metu kai kuriu krikščioniškų konfesiju lyderiai pasidėjo pliusus sau.Kad tokie šou yra tai aišku kad gerai, bet tai tik šou, šitą isidėmėkit.Aš asmeniškai už tai kad tokių šou būtu tik daugiau.Manau kd tokiuose šou Kristaus Dvasios nerasi, tai geras festivalis,geras šou.

consolatio fratrem rašė...

Dinai, turiu tave nuvilti - Dievo Dvasia ten buvo.

Dinas rašė...

Kodėl manė nuvilti , nesuprantu? Jai Dievas ten veikė tai ačiu jam, čia buvo tik mano pamastymas.Aš neteigiau, o tik maniau.

consolatio fratrem rašė...

Aš manau, kad tamsta, Dinai, esate taip iš neišmokęs atleisti, o per tai tapęs religine prieblanda o ne šviesa pasauliui.

Aš, žinoma, nieko neteigiu, o tik manau ;)

Dinas rašė...

Visų pirmą ačiu užjūsų nuomonę, neesu religingas, manau kad tik neesu paklusni avelė vygdanti lyderių norus, matanti viską iš arčiau. Juk tie kurie domisi kaip panaudojami suaukoti pinigai, kas daroma irt.t. tie tampa nereikalingi, reikalingos tik nuolankios ir paklusnios avelės iš kurių galima spaust ir lybdyt ką tik nori. Be to labai džiugu jai jūs este tikrai šviesa, nes tos šviesos šiuolaikinėse bažnyčiose mažoka. Manau kad bažnyčios aplamai nebėra šviesa, o tik UAB, (nekalbu apie visas).