antradienis, spalio 18, 2011

Ieškodami vienuolių išgelbėjo vaikiną



Rusijoje, Baltojoje jūroje, gelbėtojai atsitiktinai rado vaikiną, kuris jau buvo praradęs viltį likti gyvas. Archangelsko gelbėtojai ieškojo dviejų dingusių Solovkų vienuolyno vienuolių, kai netikėtai vienoje saloje rado 25 metų vaikiną. Pasirodo, jis buvo dumblių rinkėjas, kuris vienas valtimi išplaukė ieškoti dumblių. Spalio 1 dieną per audrą jo valtis paskendo, o jis išplaukė į salelę, kurios plotas vos 50 ant 100 metrų. "Robinzonas buvo išsikasęs urvą, kuriame slėpėsi nuo vėjo, maitinosi išmetamais ant kranto dumbliais ir gėrė lietaus vandenį. Paskutines 3 dienas vaikinas jau nelįsdavo lauk iš urvo ir nebetikėjo, kad liks gyvas. Tik malūnsparnio triukšmas privertė jį išlįsti.
O va vienuoliams nepasisekė - gelbėtojai rado vieno iš jų kūną, kito dar ieškoma

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Stai,nuostabus,stebuklingas Dievo isgelbejimas,ar ne taip?
Idomu tai,jei ne tie du pradinge vienuoliai,del kuriu ir vyko paieska,-tas jaunuolis,dumbliu rinkejas,butu nesurastas.Ir tai joks atsitiktinumas,tai tik Dievo ranka.
Man patiko si vieta:
"Paskutines 3 dienas vaikinas jau nelįsdavo lauk iš urvo ir nebetikėjo, kad liks gyvas. Tik malūnsparnio triukšmas privertė jį išlįsti."

Kai vaikinukas buvo visiskai prarades tikejima islikti gyvu-tada atejo isgelbejimas!Galima net sakyti taip,kad po 3 dienu, jis "prisikele" :)
Slove Dievui!