antradienis, birželio 11, 2013

V.Putino skyrybos sušvelnino moralę...

Rusijos prezidento Vladimiro Putino ir Liudmilos Putinos santuoka nutraukta. Vladimiras ir Liudmila Putinai buvo susituokę beveik 30 metų: jų vestuvės įvyko 1983 metų liepos 28-ąją. Jie turi dvi dukteris - 1985 metais gimusią Mariją ir 1986 metais gimusią Jekateriną. Ketvirtadienio vakare Vladimiras ir Liudmila Putinai kartu apsilankė baleto spektaklyje Kremliuje. Tai buvo pirmas bendras jų pasirodymas per daugiau kaip metus.Po spektaklio jie interviu televizijos kanalui "Rossija 24" patvirtino, kad išsiskyrė. "Mes visada liksime labai artimi žmonės. Aš jam dėkinga už palaikymą", - sakė L. Putina.
"Tai (skyrybos) buvo bendras mūsų sprendimas, mūsų santuoka baigėsi", - pareiškė V. Putinas. "Mes beveik nesimatome. Kiekvienas turi savo gyvenimą", - pridūrė jis.
L. Putina paaiškino: "Aš nemėgstu viešumos, man sunku skraidyti".
"Mes labai mylime savo vaikus, jais didžiuojamės, nuolat matomės", - pažymėjo L. Putina. O jos buvęs vyras pridūrė, kad dukterys "išsilavinimą įgijo Rusijoje ir nuolat gyvena tėvynėje".
Po šio įvykio moralinis klimatas Rusijoje staiga sušvelnėjo... Juokinga, bet dabar tiek stačiatikių, tiek kiti dvasininkai apie skyrybas vis pakalba filosofiškai, staiga visi suprato, kad ne toks jau didelis blogis, tos skyrybos... Kad tik ko V.Putinas nesugalvotų iškrėsti dar...

3 komentarai:

Sigitas Kalinas rašė...

"Kad tik ko V.Putinas nesugalvotų iškrėsti dar..."
Youtube yra "gražių" vaizdų su Putinu. Jei tai pasitvirtintų, įdomu kaip keistųsi rusų nuomonė apie prezidentą ;)

Linas rašė...

Nepasikeistų, pakeistų aplinkybes:)

רוחמה בן יוסף rašė...

Prieš trejus metus buvau atskirta nuo vyro. Tarp mūsų nebuvo jokio bendravimo. Šeimos ir draugai man patarė atsisakyti santuokos ir tęsti savo gyvenimą. Nenorėjau vesti kito, nes giliai vis dar myliu savo vyrą. Man labai skaudėjo ir sumišau, kol internete perskaičiau atsiliepimą apie tai, kaip Drigbinovia su savo dvasinių galių pagalba suvienijo išardytą santuoką. Aš nuolat skaičiau tiek daug atsiliepimų apie tai, kaip jis padėjo nutraukti skyrybas ir sugrąžinti buvusius žmonių mylimus žmones. Turiu nedelsdamas susisiekti su Drigbinovia po kelių minučių, jis man atsakė ir davė nurodymus, ką daryti, įvykdžius reikalaujamą reikalavimą po dviejų dienų po ritualo, užkeikimas pakeičia mano gyvenimą aplink mano vyrą, kuris su manimi nebendrauja daugiau nei tada dveji metai vidury nakties paskambino man verkiant ir atsiprašė, kad tai buvo velnių darbas, todėl vis dar stebiuosi šiuo stebuklu, todėl atleisiu jam. dabar mano santuoka yra pusiausvyroje. „Drigbinovia Ritual“ puikiai veikė, o mano santuoka dabar yra stipresnė nei anksčiau, ir niekas mūsų vėl negali atskirti. Lankiausi tiek daug svetainių ieškodamas pagalbos, tai buvo beviltiška, kol susisiekiau su Drigbinovia, tikru vyru, kuris padėjo man susigrąžinti sulaužytą santuoką, jei turite panašią problemą santuokoje, norite, kad jūsų vyras ar žmona vėl tave mylėtų , jūs turite ką nors, kurį mylite, ir norite, kad jis ar ji jus pamiltų, turite iššūkį savo gyvenime, „Drigbinovia“ rašybos šablonas yra jūsų problemos sprendimas ir atsakymas, WhatsApp: +12162022709 Viber: +2349071864129 susisiekite su juo šiandien, paštu doctorigbinovia93@gmail.com neleiskite niekam atimti iš jūsų partnerio