pirmadienis, birželio 03, 2013

Kas tiems kelininkams pasidarė?



Ankstyva vasara ne vienam trenke per smegenis. Bet kad žiebtų visai institucijai? To dar negirdėjau... Bet pasirodo, būna...
Štai koks skelbimas pasirodė:
"Lietuvos automobilių kelių direkcija prie susisiekimo ministerijos kviečia visus į saugaus eismo projekto „Saugokime vieni kitus kelyje“ renginį Anykščių bažnyčioje. 
(Galima spėti, kad bažnyčioje labai nesaugus eismas, davatkos viena kitai kelią užstoja, užima neteisėtai parkavimo vietas, kerta išilginę liniją arba viršydamos greitį veržiasi prie komunijos ko pasėkoje, matyt, būna daug nelaimingų atsitikimų - pastaba). 
11 val. Šv. Mišiose gros pučiamųjų orkestras, po Šv. Mišių orkestras atliks specialią saugaus eismo programą (turbūt įeina gedulingi kūriniai, nebent yra sukurti specialūs maršai "Prisisek diržą", "Vilkėk liemenę" ir "negerk, broleli" - pastaba).
Prieš Šv. Mišias ir po Šv. Mišių bus galima nemokamai išbandyti saugos diržų efektyvumo ir automobilio apsivertimo imitavimo įrenginius, bus platinami leidiniai saugaus eismo tema, atšvaitai, kitos priemonės su šviesą atspindinčiais elementais". 

Na, turiu pasakyti, kad tokia programa net ir turinčius lakią fantaziją gali iš koto išversti. Tai kur jau čia mes nužygiavom dvasingumo kelyje, jeigu bažnyčiose jau saugaus eismo renginiai vyksta. Matyt, kitą kartą bažnyčioje jau surengs šventę ūkininkams apie herbicidus:"Dusk, kolorade". 

Komentarų nėra: