ketvirtadienis, spalio 18, 2012

Pas mus nėra prostitucijos

Islamo propaguotojai mėgsta pabrėžti, kokia morali jų visuomenė, kokios stiprios šeimos, kad nei alkoholizmo nei prostitucijos ten nebūna. Būna ir dar kaip būna, net ir tokiomis formomis, kokių supuvusiuose vakaruose nė su žiburiu nerasi.
Štai Afganistano policija sulaikė kelis asmenis, kurie žvėriškai nužudė jauną moterį, kuri atsisakė prekiauti savo kūnu. Beje, suteneriai pasirodė ne kas pašaliniai, o jos pačios vyras ir uošvis su uošviene. Gerato provincijos 20-metei gyventojai Ma Gliul, kuri ištekėjo tik prieš 4 mėnesius, jaunuolis, vardu Nadžibula, padedamas uošvienės nupjovė galvą. Jau anksčiau uošvienė ne kartą ją bandė priversti užsiimti prostitucija, bet mergina atsisakydavo, o kai ji paskutinį kartą atsisakė suteikti sekso paslaugas Nadžibulai, šį uošvienė įkalbėjo susidoroti su nepaklusnia marčia ir padėjo nužudant marčią.
Reikia pridėti, kad pernai metais taip pat buvo paskelbtas panašus atvejis - tada nepilnametę Sachar Giul, kuri atitekėjo į naują šeimą, jos vyras ir giminaičiai taip pat vertė užsiimti prostitucija. Jie mušė Sachar ir 5 mėnesius laikė užrakintą tualete, siekdami palaužti jos valią, kol policija jos neišvadavo. 

Komentarų nėra: