šeštadienis, spalio 20, 2012

Mormonai - masonų ir okultiniai ženklai jų piešiniuose

Pastebėjau, kad per nežinojimą o gal sąmoningai dalis krikščionių platina mormonų piešinius. Deja, šie piešiniai taip pat pilni okultinių ir psichiką veikiančių paslėptų simbolių. Mormonai, kaip ir Jehovos liudytojai, kilę iš masonų organizacijos, nors jų teologija skiriasi, tačiau ne išraiškos priemonės piešiniuose.
Štai atrodytų, gražus paveikslėlis - "Jėzus ir vaikai". Atsisiuntus jį geros raiškos ir pasididinus matai tuos pačius demonų veidus, kurie yra kaip šešėliai, šviesos žaismas, skirti veikti žmogaus pasąmonę, todėl iš pirmo žvilgsnio plika akimi nematomi.
 Kaip suprantu - virš tariamo Jėzaus - ištiestos Dievo Tėvo rankos. Kairėje yra paslėptas piramidės - iliuminatų simbolio - ženklas, dešinėje - masonų šventyklos simbolis.   Taigi, mano nuomone, yra pilnas komplektas mormonų piešiniuose - okultizmas ir masonizmas

5 komentarai:

MARKO rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

nesalink komentaru nes mums idomu ka zmones mano, o dabar atrodo kad nori sukurti isankstine zmoniu nuomone vien tik is paveiksleliu. JL tikrai viena is geriausiu religiniu organizaviju, kurie remiasi Biblija, turbut satanistai nenaudoja sitos knygos mokymui.. o gal tai masonu isleista knyga, su nezemisko proto pranasystemis!?

Linas rašė...

Tai ir paaiškinkite, kaip tokios geros organizacijos kaip mormonai ir JL naudoja tokius psichiką veikiančius triukus. Vadinasi, ne tokios jau jos kaip vaizduojasi. Beje, apie tai net nenutuokia eiliniai Mormonai ar Jehovos liudytojai. Tai tik parodo, kad abi organizacijos - iš to paties šaltinio kilusios.

Anonimiškas rašė...

Nuo kada mormonai,masonai ir kitos šėtoną garbinancios organizacijos pasidarė geros?
Jehovos įkūrėjas C.T.Russell(1852-1916) buvo 33 laipsnio masonas. Manau tada aišku kokia tai organizacija ir kodėl jahovistų paveikslėliuose pilna užslėptų masonų simbolių...

Anonimiškas rašė...

Kažkas čiut perdaug žolės pritraukė