penktadienis, gegužės 04, 2012

Viską turėti... nepakeliama

Kartais mes galvojame, kad esame tiesiog gyvenimo pakelėje, jis eina, niekas nepastebi mūsų asmenybių... jei tik viskas būtų kitaip, jei tik galėčiau išnaudoti savo galimybes... Tačiau istorija rodo, kad kai kada turėti viską, reiškia neturėti nieko. Tai kalba didžiosios prancūzų dainininkės Dalidos istorija. 1987 metų gegužės 3 dieną ji baigė gyvenimą savižudybe. Dalida nebuvo prancūzė, Jolanda kristina Džiljoti gimė Egipte, Kaire, italų migrantų šeimoje, jos tėvas buvo Kairo operos smuikininkas.  1954 m. Dalida laimėjo konkursą "Mis Egiptas", tais pačiais metais ji tapo pirma ir paskutine egiptiete, laimėjusia Miss World.
Dalidos karjera buvo galvą apsukanti – 19 hitų  4 kalbomis - prancūzų, italų, vokiečių ir arabų. Parduota daugiau kaip 140 milijonų jos albumų. Egiptiečiai tiesiog garbino Dalidą - ją pasitikdavo kaip karalienę, prie trapo ateidavo pats Egipto prezidentas.
Tačiau asmeninis gyvenimas buvo tikras košmaras - keturi jos meilužiai baigė gyvenimą savižudybe. 1967 metais pasijutusi nėščia nuo 18-mečio italo Dalida ryžtasi abortui, po kurio tampa nevaisinga. Priešmirtinėje savo žinutėje ji užrašė:"Gyvenimas tapo man nepakeliamas. Atleiskite man".

Komentarų nėra: