ketvirtadienis, gegužės 13, 2010

Belgija - kunigams pedofilams užvesta 270 bylų


Kokie tikrieji pedofilijos mastai Katalikų bažnyčioje sunku įsivaizduoti, štai vien tik Belgijoje specialioje komisijoje užvesta 270 bylų katalikų kunigų, kurie įtariami pedofilija ir seksualiniu prievartavimu, praneša РИА "Новости".
Skundai prieš kunigus pasipylė po to, kai popiežius Benediktas XVI atleido vieną vyskupą, kuris prisipažino prievartavęs pažįstamą jaunuolį.
"Visiškas moralinis krachas, apokalipsė",- taip vertina padėtį Katalikų bažnyčioje daugelis religijos apžvalgininkų.

4 komentarai:

Judas rašė...

Cia tik aisbergo virsune...visa kita,povandenine dalis,bus atskleista ateityje,Antikristo ir jo valdzios pagalba,bet tada,vyks ir sunaikinimas,visiskas katalikybes sunaikinimas.Apr.17:16,17

Šauklys rašė...

Kai jie nebetures kur detis, tada parodys tikraji savo veida ir ekonomikos pagalba privers visus lenktis jiems. Is to galime matyti kokiame laike gyvename, greitai baigsis sio setono edeno egzistavimas.

Šauklys rašė...

Nesuprantu kaip zmones nemato, kad tie vadovai, kurie jungiasi su katalikais i sajunga daro tai, tik del pinigu. Kai palies ir kitu kisenes greitai visi ten suleks, nes kas nebus toj sajungoj negales nei parduoti, nei pirkti (pamokslauti ir klausytis). Kaip pvz. tikejimo zodis parsidave katalikams del to, kad sie padetu isversti ir isleisti Biblija, kurios vertimas labai prastas ir klaidinantis nors turetu buti atvirksciai.

Linas rašė...

Tadai, kiek kartų sakiau, kad trūksta išsilavinimo ir žinių, pasekmė - skleidžiami pliatkai. TZ niekam neparsidavė, ypač dėl Biblijos leidimo. TZ išleido anksčiau, negu visi likusieji, plius jų vertimas pats gyviausias ir tiksliausias, su Rubšio net nelygintinas.