trečiadienis, birželio 12, 2013

Ar Dievui reikia tornadų?

JAV Oklahomoje po kelių tornadų, kurie nusiaubė gyvenvietes, žuvo 40 žmonių, žmonės vis dar tebėra pasimetę. Jiems tiek materialiai, tiek dvasiškai teikiama pagalba. Bilio Greimo asociacija pranešė, kad teigiama tragedijos pusė ta, kad 11 žmonių, išgyvenusių tornadus, priėmė Kristų, kaip asmeninį Gelbėtoją. "Dievas juos paslėpė ir išgelbėjo",- sakė tarnautojas Maiklas Glesis.  
"Klausiau kiekvieno atskirai, ar jie nori priimti Kristų, kad jei vėl pasikartos tokia situacija, jie būtų tikri, kad eis į dangų,- sakė jis apie grupę žmonių, prisiglaudusių baptistų bažnyčioje,-  visi jie atsakė "Taip". 
Be to, pastebėję artėjantį tornado kitą kartą į bažnyčią subėgo 200 vietinių gyventojų. Elektra atsijungė, o jie tamsoje meldėsi, giedojo, skambino artimiesiems ir išreiškė savo meilę jiems, kiti gaudavo žinutes, kad už juos meldžiamasi.  Tornadas tada praslinko greta.

3 komentarai:

armandas rašė...

TAS PAŽADĖJO NORMALIAI. NEPAMELAVO KRIKŠČIONIŠKAI. PAGAL BIBLIJĄ. BE TEISMO KUR REIKS UŽ KIEKVIENĄ ŽODI ATSAKYTI. ČIA TAS "Nenuodingas grybas turbūt".

Linas rašė...

Da tik dykt pradėjo, nyzinau:)

armandas rašė...

GRYBŲ EKSPERTAS ŽINO APIE GRYBUS IR GRYBAUTOJUS:)