antradienis, balandžio 23, 2013

Scientologija išeina iš mados, pirmyn į satanizmą...

Scientologija vakarų aukštuomenės  sluoksniuose išeina iš mados, dabar nauja tendencija, tiesa, kur kas pavojingesnė,  - vis daugiau įžymybių eina į satanizmą...
Sakykim, neseniai muzikanto Bobo Geldofo dukra Pičes, kuri yra žurnalistė, modelis ir laidų vedėja "Twitter" tinklalapyje savo gausiems gerbėjams paaiškino, kad yra Vakarų tamplierių ordino(ОТО) pasekėja, dalyvauja ritualuose ir net nešioja  šio ordino tatuiruotę (kaip kietai nuskambėti turėjo jos gerbėjams). 
Reikia pasakyti, kad ОТО buvo įsteigtas žymiausio XIX-XX a. satanisto Alisterio Kroulio , vadinusio save "Didžiuoju žvėrimi666". Alisteris Kroulis ordimui padovanojo ir savo devizą "Daryk, ką nori".
Jo tekstai įkvėpė daug menininkų, sakykim Džimis Peidžas iš "Led Zeppelin" reguliariai dalyvaudavo okultiniuose magiškuose ritualuose ir net nusipirko Alisterio Kroulio namą Škotijoje. Taip pat OTO dalyvis yra reperis Jay-Z, o Anglijoje priskaičiuojama tūstančiai OTO gerbėjų.
Gali būti tai ir tik mada, tačiau reiktų prisiminti, kad Norvegijos skerdikas Breivikas taip pat yra aukšto lygio masonas ir tamplierių ordino narys, be to, satanizmo specialistai teigia, kad kai kurie Kroulio mokymai leidžia žmogaus aukas.

6 komentarai:

Tomas rašė...

ar galite pateikti šaltinius, kad Jay-Z priklauso OTO?

Linas rašė...

Čia iš Daily mail, ten buvo rašoma, kad to reperio kolekcija rūbų neseniai pristatyta - vien masonų ir oto simboliai.

Olgerdas rašė...

Neirodyta kad Breivikas priklauso masonams ar tamplieriams, cia jis pats sitai pasakojo, bet situ jo kliedesiu niekas nepatvirtino kiek zinau.

Linas rašė...

Įrodyta, tik aišku dabar nenori prisipažint, gi Breivikas į tamplierių susitikimus ir Estijoj važinėjo. estų kariuomenės vadas irgi tamplierius, pasirodo, neseniai kilo skandalas, dabar jau atsisakė tamplierystės.

Olgerdas rašė...

Kazinau, neseku as nei vienu, nei kitu, gal jau dabar ten ka nors ir irode, tiek kad tas Breivikas toks labiau i ligoni uznesa, kas te ji priims i masonus ar tamplierius :)

Anonimiškas rašė...

o masonai ligoniu neprimena kai daro visokius bjaurius ritualus?