ketvirtadienis, sausio 06, 2011

Malavis - sprogo automobilio padanga

Filmo "Jėzus" demonstravimo komanda keliavo po Malavį, Afrikos valstybę, kai netikėtai jų automobiliui sprogo padanga, paskui nuleido dar vieną. Remonatas užėmė laiko, artėjo naktis. Jiems reikėjo kažkur pernakvoti - komanda nukeliavo į artimiausią kaimą ir pasinaudojo proga pasidalinti Evangelija su kaimo gyventojais. Vietinių seniūnų jie paprašė leidimo demonstruoti filmą "Jėzus", seniūnai sutiko, nes ir patys nebuvo matę to filmo.
Susirinko 1800 žmonių ir komanda parodė filmą apie Jėzaus Kristaus gyvenimą ir mirtį. Baigiantis filmui 27 žmonės nusprendė atiduoti savo gyvenimus Jėzui. Tačiau čia buvo tik Dievo darbo pradžia šiame kaime.
Po filmo jauna moteris su dvimečiu kūdikiu paprašė komandos pasimelsti, nes ji ir jos vaikas jau dveji metai nežino, kas yra miegas...
Kitą dieną moteris atėjo ir išdidžiai pasakė, kad ir ji ir vaikas miegojo visą naktį, o maldą laikė kaip atsakymą ir ten pat atidavė savo gyvenimą Dievui.
Dievo darbas vyko toliau - tą pačią dieną atėjo 12 žmonių grupė, kuri pasakojo, kad žiūrint filmą jie buvo apkaltinti dėl savo nuodėmių, bet neišdrįso prieš visus prisipažinti...
Taigi, po komandos išvykimo jie jau paliko kaime naujai užgimusią bažnyčią.

Komentarų nėra: