trečiadienis, spalio 28, 2009

Plėšikas atgailavo nusikaltimo vietoje


Ginkluotas plėšikas atgailavo nusikaltimo vietoje JAV praneša "Christian Telegraph". Tyrėjai sako, kad tai pats keičiausias atsitikimas miesto istorijoje.
19-metis Gregoris Smitas Indianapolio mieste įsiveržė į parduotuvę su šaunamuoju ginklu ir užuot plėšęs apsikabino pardavėję ir ėmė sakyti, kad jis nekenčia to, ką daro, tačiau priverstas. Pardavėja Angela Mortez papasakojo jam apie Dievą, ir nusikaltėlis čia pat klupo ant kelių ir ėmė šauktis Dievo. Tai truko beveik 10 minučių.
Po to nusikaltėlis pardavėjai papasakojo apie savo 2 metų vaiką, kurį jam reikia išlaikyti ir paprašė pasimelsti kartu, kad jis įveiktų visus sunkumus.
Kai Gregoris išėjo iš parduotuvės vaizdo kameros užfiksavo jo veidą, o kai jo mama pamatė jį per žinias, Gregoris pats atėjo į policiją. Policininkai tik trauko pečiais - dar niekada nieko panašaus jų mieste nebuvo.
Dievo malonė visada didesnė negu mūsų nusikaltimai.

1 komentaras:

Olgerdas rašė...

Na jei seimininkas leis tai ikisiu trigrasi :).
Va sitoki dalyka drasiai galima pavadint malones stebuklu.Cia netgi toks skeptiskas kai kuriems dalykams zmogus kaip as negaliu nieko prikist.O ka cia Dievui prikaisiosi?Jis bet atveju kokiu daro tai ka nori,o ne ka mes susigalvojom.Tam Jis ir Dievas.