ketvirtadienis, spalio 01, 2009

Atstatymas - Robertas Liardonas grįžo į tarnavimą


Atstatymas - Robertas Liardonas grįžo į tarnavimą, jis paskirtas Londono Tarptautinio Londono biblinio instituto (IBIOL) direktoriumi, praneša "Charisma News Online".
Šis institutas yra Kensington Temple bažnyčios padalinys.
R.Liardonas grįžo į tarnavimą po aštuonių metų. Tada jis prisipažino turėjęs trumpalaikius homoseksualius santykius ir pasitraukė iš tarnavimo. Kensington Temple bažnyčia įsitikinusi, jog R.Liardonas visiškai atsistatė.

8 komentarai:

Olgerdas rašė...

Oho Linai,tu net gejus pasirodo palaikai ? :) Nesitikejau is taves tokio :).Na nieko nuostabaus-pasaulis gi eina tamsyn tad kas cia keisto kad krikscionys eina isvien su tamsa.
Ar nezinai negi kad Liardonas jau ne vienus metus pamokslauja p...(atsiprasau geju) "baznyciose, ir kad yra vienas is lyderiu geju-"krikscioniu judejimo,kurio vienas is moto yra kad Dievas nelaiko homoseksualus nusidejeliais(na ir su visom isplaukianciom pasekmem tokios pseudoteologijos) ?
Jei nezinojai galiu duot nuoroda ne viena..Liardonas ta tema yra parases ir knygu..
O del "gryzimo"...Gryzimu tai vadina tik tos bendruomenes,kurios tolerantiskai ziuri i nuodeme ir leidzia net tarnaut gejams baznyciose.
Taiva taip.

Olgerdas rašė...

Beje pamirsau pasakyt kad kai savo laiku Liardona atstatydino kaip viena is salygu sugryzimo pateike kad jis apsivestu.Nei daug nei mazai.O jis netik kad nevede bet ir nutare pasiduot nuodemei dar giliau ir iteisint ja.Taip kad atidziau Linai su naujienom :)...

Linas rašė...

Jo, siūlau jį nušauti su durų rankena:)Kaip sako Biblija, kas be nuodėmės, tegu pirmas šauna duris išsiardęs
Olgerdai, nejau tu prieš berniukus?:)
O jei rimtai, tai ar naujienose buvo kas nors prieš ar už? Naujiena yra naujiena. Manau, kad visi turi turėti teisę į kitą pradžią.

Olgerdas rašė...

Na turi teise...Bet yra atitinkami zingsniai tam kad irodyt kad nori pasiketimu.
Beje geju tinklalapiai turi sarasus baznyciu ivairiose salyse kurios draugiskos gejams.Tai va ta Kesingtono baznycia yra sarase tam.Ar tai geria ar blogai pats spresk.As ne pries gejus.Bet esu pries tai kad iskrypeliai iteisina nuodeme ir tada teigia kad jiems nereikia atgailaut.
Ir anokia cia Liardono pradzia.Jis tik gavo silta vieta kad toliau skleist gejiska trucizna...
Jo saudyt nereikia.Tereikia tik viska ivardint savo vardais.
Jei jau norejai parasyt neutraliai apie Liardona tai taip reikejo ir rasyt.O ne makaronus kabint apie "sugrizima" I`ll be back :)...
Zodziu sakau ta ziniasklaida tai keistas dalykas.Dazniausiai pirma raso o po to galvoja :)

Linas rašė...

Olgerdai, savo vaikus mokau, kad jei atidaro burną ir visada iššoka rupūžės, tai jie sėdi pelkėje:)

Olgerdas rašė...

Taigi...O jei ziniasklaida raso apie rupuzes tai irgi gaunas tas pats :)

Linas rašė...

Tai nebūk kaip žiniasklaida visais klausimais:)

Olgerdas rašė...

Nu ziniasklaida cia pas mus tu esi gi :).
Gerai apsispakajink niekas cia tavy nepuola :).O tai vel verksi kad manjakai uzpuole :)))).Policija sako ir ta kencia nuo manjaku,tipo skambina nakti jiem ir bludija,tai pas juos ateivis po lova negali tulikan eit,tai kaimynas nori nuzudyt dujas kokias tai leidzia :))).Ypac per pilnaty sako daug zvanyja :).Ziurek kad pas tavy tokios chvarabos neatsirastu:).