pirmadienis, balandžio 30, 2012

Pakistanietis paprašė Ispanijoje uždrausti Koraną



Negirdėtas įvykis  pakistanietis Imranas Firasatas, legaliai gyvenantis Ispanijoje kaip politinis pabėgėlis, paprašė Ispanijoje uždrausti Koraną ir jo prašymą nagrinės Konstitucinė Ispanijos parlamento komisija, praneša  „Minuto Digital“.

Jo prašyme yra 10 punktų, pagal kuriuos jis prašo patenkinti jo prašymą.
1. Koranas nėra religinė ir šventa knyga, o prievartos kupina knyga, pilna neapykantos ir diskriminacijos.
2. Koranas yra siaubinga knyga, kuri provokuoja visuomenę savo šūkiais, o musulmonus stumia į džihadą, kad žudytų nekaltus žmones ir naikintų taiką visoje Žemėje.
3. Koranas atsakingas už visus terorizmo aktus, kuriuos matėme paskutiniais metais, tūkstančiai žmonių žuvo.
4. Koranas – tai knyga, kurioje yra sudėti pražūtingi mokymai ir vertimas pasekėjų užimti visą pasaulį ir užimti valdžią visoje žemėje bet kokia kaina.
5. Koranas – tai knyga, kuri legaliai leidžia kurstyti neapykantą ir taikyti prievartą, todėl ji nesuderinama su šiuolaikiniu pasauliu, taip pat ir su Ispanija.
6. Koranas – tai knyga, kuri tiesiogiai diskriminuoja žmogaus gyvybę.
7. Koranas – tai knyga, kuri neleidžia nei žodžio laisvės, nei tikėjimo laisvės.
8. Koranas – tai knyga, kuri verčia moteris kentėti ir kuri leidžia kankinti moteris, kadangi jame yra totali neteisybė ir mačio (vyrų pirmenybės) įstatymai.
9. Koranas – tai knyga, kuri, vietoj to, kad mokytų vienybės, moko susiskaldymo, tokiu būdu neleidžia tikintiesiems formuoti draugiškų santykių su tais, kas nėra musulmonai, nes jie Korano požiūriu – netikėliai.
10. Koranas yra pagrindinė grėsmė laisvai Ispanijos visuomenei. Ši knyga kalba apie džihadą, žmogžudystes, neapykantą, diskriminaciją ir kerštą. Dėl šios priežasties Koranas negali būti suderintas su ispaniška sistema. Ši knyga visiškai prieštarauja tam, ką sako Ispanijos įstatymai ir Konstitucija ir skatina neapykantai ir prievartai mūsų šalyje.

„Nors tai dar ne formalus Korano uždraudimas, bet didelė sėkmė mums, kova prieš smurtinį Koraną išeina į kitą lygmenį. Galvojau, kad niekas nenorės galimo konflikto su musulmonais. Plojimai ir sveikinimai Ispanijos Parlamente kalbėjo apie tai, kad jie priėmė šį klausimą rimtai“, Tai gera naujiena tiems, kurie nori išsivaduoti nuo Korano, islamo, Muhamado ir šariato. Ir tai taip pat pavyzdys, kad nėra nieko nepasiekiamo, jeigu mes kovosime kietą ir protingą kovą. Atsisukime veidu į veidą ir kovokime su Muchamadu (save paskelbusiu, bet netikru pranašu)“,- - rašė pakistanietis Imranas Firasatas blogui „Gates of Vienna“,.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

labai idomu,tik vargiai ar pakistanieciai zino apie tai,turiu mintyje,kurie gyvena Ispanijoje,nors yra ir sviesiu zmoniu...idomu..

Anonimiškas rašė...

biblija taip pat diskriminuoja zmones, skirsto juos i kastas.

Kęstutis rašė...

Nėra labai kuo džiaugtis,nes šitas procesas kada nors gali tapti teisiniu precedentu tikėjimo laisvės apribojimui ES. Jei spręsti pagal Lino pateiktą išimtinai humanizmo postulatus deklaruojančią ieškinio argumentaciją,tai šiam žmogui antikristas - jei jis jau būtų apreikštas - tikriausiai būtų pačiu priimtiniausiu pranašu..