penktadienis, liepos 08, 2011

Vienuoliai kapucinai prievartavo vienuoles ir prieglaudos moteris


После оглашения судебного вердикта он выступил с прямыми нападками на судей, а также на Церковь и на представительниц монашеского ордена, к которому принадлежит жертва
Italijos katalikų bažnyčia atsidūrė sunkioje padėtyje. Jos moralinis veidas rimtai ima kelti abejones. Per mėnesį "išplaukė" jau antras žiaurus seksualinis skandalas - vienuoliai kapucinai prievartavo vienuoles ir prieglaudos, kuriai jie vadovavo, moteris. Italijos Kozenco miesto teismas pripažino Kozenco prieglaudos vargšams vadovus vienuolius kapucinus kaltais dėl prievartos. Mieste garsus ir populiarus vienuolis padre Fedele  už 5 seksualinės prievartos epizodus, tarp jų vienas grupinis išprievartavimas, gavo 9 metus ir 3 mėnesius kalėjimo, praneša InoPressa.ru  ir pateikia nuorodą į La Repubblica. Tos pačios prieglaudos sekretorius Antonio Gaudio gavo 6 metus ir 3 mėnesius, kaip ir jo patronas.
Kapucinų vienuolis padrė Fedele įžymus savo misijomis į Afriką, futbolininko karjera, bandymais į doros kelią vesti pornožvaigždes. Žinoma "padrė" kaltu nesijaučia ir sako, kad čia yra sąmokslas, jis apkaltino vienuolę, kuri jį apskundė ir sakė, kad "toliau eis šventumo keliu". Ką gi, kalėjimas bus pati ta vieta seksualiniams iškrypėliams siekti "šventumo" ir sakyti karštas kalbas.
Įdomu, kad į teisėsaugą kreipėsi vienuolė, kuri pareiškė, jog buvo priversta vartoti preparatus, dėl kurių poveikio ji atsidurdavo prievartautojų valioje. Moteris teigė, kad taip padarė ne dėl savęs, o dėl kitų moterų.

1 komentaras:

Mudassara rašė...

I like your content. It helps newcomers. This is lovely! Go on!
Cities Skylines Mac Game