ketvirtadienis, vasario 09, 2006

Auklėjimas ???



Palestinos rinkimus laimėjo islamistinis judėjimas "Hamas", kurio programoje deklaruojamas tikslas sunaikinti Izraelį. „Hamas" nuo 2000 metų, kai prasidėjo antroji intifada, surengė beveik 60 mirtininkų išpuolių prieš taikius gyventojus. Taigi, galėtume sakyti, kad liaudis pasirinko, ką norėjo, tačiau neskubėkime – sociologinės apklausos rodo, kad 50 procentų palestiniečių nori taikos ir pripažįsta Izraelį, o išsirinko žmonės, kurių ideologija yra žudymas ir neapykanta. Kaip pavyzdį galima būtų paminėti „Hamas" politikų sąraše atsidūrusią, kaip jie sako, „motiną – didvyrę", kuri pasiuntė nusižudyti ir ir nužudyti kitus tris savo sūnus.
"Hamas", kaip ir kitos islamistų grupuotės, pasižymi neribotu neapykantos Izreliui ir visam, kas vakaruose yra, kurstymui. Jau nuo pat vaikystės vaikai ruošiami tapti mirtininkais - savižudžiais, kuriais, beje, po to didžiuojasi visa giminė. Taigi, "Hamas" turbūt neatsisakys savo ketinimų, o to pasėkoje dar ilgai nebus taikos Šventojoje žemėje.

Nuotraukoje - tai ne pasiruošimas mokykliniam karnavalui. Motina pratina savo sūnų prie savižudžio atributikos - vadinamojo šachido diržo.
Pagal "Mignews" pranešimą

Komentarų nėra: