šeštadienis, sausio 18, 2014

"Barselonos" gerbėjus laidos tiesiog... futbolo aikštėje

Aišku, kiekvieno sirgaliaus religinė pareiga yra palaikyti savo komandą iki mirties. Tačiau "Barselonos" fanatai net ir tą peržengė - jie palaikys komandą ir po mirties. Ir beje, ne iš dangaus ar pragaro - o čia, iš po žemės. Priimtas sprendimas, kad už 3 000 eurų patys ištikimiausi Barsos gerbėjai galės būti palaidoti tiesiog futbolo aikštėje, planuojama įrengti mauzoliejų pačiam "Barselonos" stadione. 
Klubas po futbolo lauku įrengs patalpas, kuriose galės tilpti apie 30 000 nabašninkų urnų. Vietos nuoma 50-99 metų laikotarpiui kainuos 3000 eurų. "Barselonos" direktorius Žozefas Ramonas Vidalis-Abarka teigia, kad tai atsakymas į nuolatinius sirgalių pageidavimus būti palaidotiems stadione. 
Beje, o ar atsiklausė futbolininkų, kaip jiems virš kapinių žaisti teks? Apibendrinant galima pasakyti, kad tai tas atvejis, kaip mėgsta sakyti futbolo komentatoriai, kad  dėl šio  sporto "žmonės kraustosi iš proto". Ko gero, jie jau ir išsikraustė... Tikėkimės, Lietuvos komandos nepaseks šiuo pavyzdžiu...

Komentarų nėra: