penktadienis, kovo 29, 2013

Į Prisikėlimą - nors ir su Poncijum Pilotu



Pasirodė reklamuojamos Prisikėlimo šventės, kurią rengia Gerosios Naujienos centras kartu su Vilniaus miesto savivaldybe bei Vilniaus miesto evangelinėmis bažnyčiomis, balandžio 1-ąją, programa. Šventė prasidės 14 val. eisena nuo Vilniaus arkikatedros iki Rotušės aikštės.
Renginio programa:
15.00 Mero ARTŪRO ZUOKO sveikinimo žodis
15.05 LELB vyskupo MINDAUGO SABUČIO sveikinimo žodis
15.10 Dainuoja VAIDAS VYŠNIAUSKAS
15.15 Pasirodo GOSPEL kolektyvas “HARK!”
15.45 LRETKS vyskupo RIMANTO KUPSČIO sveikinimo žodis
15.50 Koncertuoja JUDITA LEITAITĖ
16.00 Pasirodo ARNOLDAS JALIANIAUSKAS ir grupė
16.20 Dainuoja VIKTORIJA VYŠNIAUSKAITĖ
16.25 LEBBS pirmininko IRMANTO PINKORAIČIO sveikinimo žodis
16.30 Koncertuoja grupė “AMBASADORS”
16.40 Pasirodo ANGELĖ JOKNYTĖ ir muzikantai
16.55 Pastoriaus KĄSTYČIO MATULIONIO sveikinimo žodis
17.00 Koncertuoja vaikų choras “VALIO”
Gražu, kaip sako liaudis, net mėlyna - Į Prisikėlimą Vilniaus miesto evangelines bažnyčias ves vadinamasisAbonentas (galima tik pasidžiaugti, kad pagaliau atsirado evangelikus vienijantis asmuo). O ir patį renginį sponsoriuoja pasaulietinė valdžia. Be abejo, tai didžiulis pasiekimas ir garbė Vilniaus miesto evangelinėms bažnyčioms - visas Vilnius pamatys ir išgirs. O jei dar biški pasiseks, tai gal ir per teliką parodys, kaip mes sugebam pakalbėti. 
 Pagalvoju, o kokią gražią kalbą prie tuščio kapo būtų rėžęs Poncijus Pilotas, susikvietęs pablaškytus mokinius, ir koncertą jiems užpirkęs,  ir Jeruzalės pagrindinėm gatvėm leidęs naudotis, jeigu būtų bent kiek toliaregiškesnis buvęs... Juk viskas - tik dėl gero. Šiuolaikiniai politikai, pasirodo, žymiai gudresni, o šiuolaikiniai mokiniai...   (Baikite patys)

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

A tai Giedrius kur? nepakvietė?

Kęstutis rašė...

Aš nors ir evangelinė bažnyčios narys,bet šitame turguje,kuriame net neaišku kas bus perkama,o kas - parduodama,nedalyvausiu. O kad bus ir perkama,ir parduodama-tuo abejoti netenka,pinigų šiaip sau niekas nemoka..

Linas rašė...

Paieškojau, grupė “AMBASADORS”, man patiko, dar pernai metų pabaigoj ieškojo vokalisto skelbimą įdėjus "Privalumas - mokėjimas groti instrumentu":) Eitum, Kęstuti, dainelą užplėštum:) O be to, gal tu jau seniai dalyvauji targuose, tik nieko nežinai, nesipriešink:)

Kęstutis rašė...

Sužibėjai tu čia savo įžvalgom ir patarimu.. Kad jau tokia kalba užejo,tai leisk ir tau duoti vieną patarimą - kai neturi ką pasakyt,nieko ir nesakyk. Tai visai paprasta,pamėgink kada:-)

Anonimiškas rašė...

kad ka tik bedarytu jums vistiek neitiks, tik burbat visalaika.

Anonimiškas rašė...

o eisena tai buvo puiki

Linas rašė...

Puiku ir policija palydėjo...:) linksminkitės toliau. "Paleistuviai ir paleistuvės! Ar nežinote, kad draugystė su pasauliu yra priešiškumas Dievui? Taigi kas nori būti pasaulio bičiulis, tas tampa Dievo priešu". Jokūbo 4:4

Anonimiškas rašė...

jau nerimsti,pavydas ima ar ne?