antradienis, liepos 20, 2010

Satanistai raštiškai paimdavo sielas


Rusijoje Mordovijoje nuteistas satanistų organizacijos vadas Aleksandras Kazakovas, jis gavo 1,6 metų kalėjimo bausmę, praneša "Интерфакс". Jo pagalbininkas Denisas Danšinas nuteistas 1,5 metų lygtinai. Abu nuteisti už organizacijos, kuri kėsinosi į žmonių teises, sukūrimu ir seksualiniu priekabiavimu.
Tyrimas nustatė, kad studentas medikas Aleksandras Kazakovas vadovavo satanistų organizacijai "Nobilis Ordo Diaboli" - "Kilnusis šėtono ordinas" nuo 2003 iki 2009 metų, į savo gretas jis sugebėjo įtraukti 75 žmones - studentus ir moksleivius.
Denisas Danšinas - taip pat studentas medikas, vadovavo sektoje "inkvizicijai".
Naujus "ordino narius" nuteistieji surasdavo interneto forumuose, paskui siūlydavo susitikti. Sutikę tapti "Nobilis Ordo Diaboli" nariais, jie parašydavo raštelį, kad atiduoda savo sielą sektos žyniui Aleksandrui Kazakovui. po to sekdavo eilė ritualų, vienas iš jų - girtavimo maratonas - naujokai turėdavo gerti alkoholį tris paras iš eilės, o merginos, žinoma, turėdavo užsiimti "ritualiniu seksu" su abiem vadovais.
Satanistai savo ritualus rengdavo kapinėse, o žiemą nuomavosi namą, kur vykdavo "juodosios mišios". Būtent jį apieškoję milicininkai rado jaunų žmonių "sielų atidavimo raštelius".

Komentarų nėra: