šeštadienis, liepos 17, 2010

Moterų kunigystė baisiau už pedofiliją


Moterų įšventinimas į katalikų kunigų luomą yra „nusikaltimas tikėjimui", sakoma Vatikano paskelbtose naujose drausmės taisyklėse. Taigi, tai žymiai baisiau už minias pedofilų kunigų. Vatikano atstovas spaudai Federicas Lombardi pabrėžė, kad moterų įšventinimas yra "nusikaltimas sakramentams", tuo tarpu pedofilija turėtų būti laikoma "doroviniu nusikaltimu".
Pagal 2007 metų Tikėjimo doktrinos kongregacijos dekretą, įšventinimus moterims suteikiantys dvasininkai ir pačios sakramentą gavusios moterys yra ekskomunikuojami automatiškai.
Naujajame papildyme mėginimai įšventinti moteris yra priskiriami "sunkiausiems nusikaltimams".

Nuotraukoje - Vokietijos liuteronų bažnyčiai gali vadovauti ir moteris, Margo Kesman 4 vaikų motina, kurį laiką vadovavo visiems vokiečių liuteronams.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Vyrai nenori perleisti vadžių moterims. Mano nuomone moterys yra švelnesnės, mažiau nuodėmingos nei vyrai. Keturių vaikų mama, tai kaip šventoji. Prilygina, jei tiesa, kad geriau vyras pedikas, nei moteris . Protestuoju, nes aš esu 6 vaikų mama. Žinau, ką reiškia daugeliui atiduota meilė, o ne šventuma tariamas iš pareigos duonai uždirbti.