antradienis, liepos 13, 2010

Rusijoje pagonybė reikalauja aukų



Rusijoje pagonybė reikalauja aukų. Sustiprėjus nacionalizmui Rusijoje šalia stačiatikybės atsirado dar vienas tautinis stulpas - ėmė populiarėti pagoniškos apeigos ir ritualai, gamtos garbinimas.
Tiesa, jie ne visada baigiasi sėkmingai. Vien praeitą savaitę du žmonės mirė po tokių ritualų. Pranešama, kad 4 metų vaikas mirė atliekant "dvasių išvarymo" ritualą, o jaunuolis panoro būti pagal ezoterinį paprotį, kildinamą iš senovės slavų apeigų, palaidotas kuriam laikui gyvas. Deja, pasirodė, kad laikinas kapas tapo amžinas - žemės sluoksnis uždusino jaunąjį pagonybės sekėją.

1 komentaras:

piramidė povilo rašė...

REIKIA IŠSIŽADĖTI PIRAMIDĖS ČESUKUOSE,JEI BIBLIJA IR DIEVAS TAVO KELIAS. *Aš atsižadu stabų garbinimo, raganavimo, būrimo, juodosios ir baltosios magijos, prietarų, okultizmo, ezoterikos, Naujojo amžiaus judėjimo dvasios ir visų blogio jėgų, kurios mane pavergė – pavyzdžiui per netikrų dievų garbinimą, lankant nekrikščioniško kulto vietas( piramidę), per astrologiją, ekstrasensus, numerologiją, ), horoskopų sudarymą, būrimą iš delno, spiritizmą, per laimės amuletų naudojimą, Taro kortas, mandalas, švytuokles, virgules, jogą, Dzen-meditaciją, reiki, čakras( mama žemė Alantoje), daiktų kilnojimą demoniškų jėgų pagalba, automatinį rašymą ir dvasinius išgydymus šamanų bei mediumų pagalba, grįžimą į praeitą gyvenimą, per su okultizmu susijusių daiktų laikymą namuose ir kitas panašias okultines praktikas .

Įst 18,9-12 9 Kai įeisi į žemę, kurią Viešpats, tavo Dievas, tau duos, neišmok daryti tų tautų bjaurysčių. 10 Nebus tarp jūsų tokių, kurie leistų savo sūnų ar dukterį per ugnį, nei ateities spėjėjų, nei ženklų aiškintojų, nei kerėtojų, nei burtininkų, 11 nei žavėtojų, nei mirusiųjų dvasių iššaukėjų, nei žynių, nei raganių. 12 Visi, kurie taip daro, yra pasibjaurėjimas Viešpačiui, ir už tokias bjaurystes Jis išnaikins tas tautas, prieš tau užimant kraštą.