ketvirtadienis, rugpjūčio 13, 2009

"Dievo asamblėja" išrinko pirmą moterį

Viena iš didžiausių JAV sekmininkų organizacijų "Dievo asamblėja" į vadovybę išrinko pirmą moterį.Floridoje vykusio 53 Generalinio susirinkimo metu į vadovybę išrinkta misionierė Indijoje, ponia Bet Grant.
"Dievo samblėja" jau keletą dešimtmečių leidžia moterims užimti pastoriaus tarnavimą, bet vadovybėje jų kol kas nebuvo. "Dievo pašaukimas tai ne lyties, o paklusnumo klausimas",- sakė ponia Grant.
Beje, susirinkimo metu ši sekmininkų organizacija džiaugėsi, kad toliau sėkmingai auga - prie jų bažnyčių kasdien pasaulyje prisijungia po 7000 žmonių.
Pagal "Vyctory"

9 komentarai:

Šauklys rašė...

1tim.2:11 Moteris tesimoko tyliai, su visišku paklusnumu.
2:12 Neleidžiu, kad moteris mokytų nei kad vadovautų vyrui, - ji tesilaiko tyliai.

ramaske rašė...

blogger.com/coment.g?Vyras tesireiskia visur ir visada,nepriklausomai nuo to,ar pats supranta,ka nori pareiksti.
blogID=951...&postID Leidziu,kad vyras visur ir visada nurodinetu moteriai,ka daryti.Ji tesilaiko garsiau,kai vyras nusirodineja savo nurodymuose.
O jei rimtai,tai paprasta moteris turi daugiau ka pasakyti,nei avigalvis su biblija rankose ir dievotumo isvaizda.Amen
Su sypsena,
RAMASKE

Linas rašė...

Oi Ramaške, oi tu smulkus kiršintojas, nori kad visi pasaulio baptistai čia sulėktų ir imtų įrodinėt?:)
O jei rimtai, žinai, ką pasakė Dievas Abraomui?
Paskė:"Viską daryk ką Sara tau sakys".
taigi, čia išties ne lyties klausimas:)

Šauklys rašė...

Kai arkangelas Mykolas, besiginčydamas su velniu, varžėsi dėl Mozės kūno, jis neišdrįso mesti piktžodiško kaltinimo, bet pasakė: "Tesudraudžia tave Viešpats!"
Ar gali blaivus krikscionis vadinti kita zmogu avigalviu ar kaip kitaip? ..nebepakes sveiko mokslo yra pasakyta..

tadas rašė...

Nes ateis laikas, kai žmonės nebepakęs sveiko mokslo, bet, pasidavę savo įgeidžiams, pasikvies sau mokytojus, kad tie dūzgentų ausyse;
jie nukreips ausis nuo tiesos ir atvers pasakoms.
zmogus kuris vadovaujasi emocijomis tolygus girtam, koks konstruktyvus pokalbis gali buti su tokiu.. visas pasaulis girtas ir jis kaip marionete, viena minute gali juoktis, kita verkti, holivudas tai puikiai naudoja, pasaipumo ir kitu menkinimo dvasia is visokiu sapro sou, simpsonu persmelke visuomene, su jais nebeimoanoma bendrauti, nes jie tapo tais personazais, jie viska zino, ir viskas jiems juokai ir dzin, kokia tai apgailetina situacija, kai zmogus aklas, kurcias ir nuogas, o manosi yra turtingas, man plysta sirdis matant tokius, gulincius purve ir kriuksiancius, bet tik gimimas is auksto pakeicia zpmogaus mastyma ir natura... O kas išeina iš burnos, eina iš širdies, ir tai suteršia žmogų.
Iš vidaus, iš žmonių širdies, išeina pikti sumanymai, svetimavimai, paleistuvystės, vagystės, žmogžudystės,
godumas, piktumas, klasta, nesusilaikymas, pavydas, piktžodžiavimai, išdidumas, kvailystė.
Visos tos blogybės išeina iš vidaus ir suteršia žmogų".
Kas sakosi esąs šviesoje, o savo brolio nekenčia, tas dar tebėra tamsoje.
O Aš jums sakau: kas be reikalo pyksta ant savo brolio, turės atsakyti teisme. Kas sako savo broliui: 'Pusgalvi', turės stoti prieš sinedrioną. O kas sako: 'Beproti', tas smerktinas į pragaro ugnį.
Darykite isvadas mielieji ir nustokite niekais uzsimineti ir zaisti baznycias, religingi visais laikais zude Dievo vaikus..tas pats ir sia diena..

Olgerdas rašė...

Au Tadai!!!Ar girdi!! Niekas taves nezudo.Kol kas :)...Nebuk toks uzsidares savo kiaute gal.Bendrauk laisvai kaip zmogus o ne masina.Visai nenoriu taves izeist bet va tokia pastaba..Nes tavo susireiksminimas neskatina vesti dialogo ir gaunasi tik tavo nuobodus monologas.Privarai kruva komentaru bet nauda is to na mizerna..Nepyk..Nepamirsk kad mes esam ne tik krikscionys bet dar ir gyvi zmones.Bendrauk o ne vykdyk kazin kokia neaiskia misija.As isitikines kad Jezus puikiai bendraudavo ir turejo pati geriausia humoro jausma..Bendrauti nera nuodeme ir tai nera pasaulietiskumas.

ramaske rašė...

Tadai,nepyk,bet man idomu tik viena - ar tu neapsivemi kartais nuo saves ir to vadinamo dvasiskumo?Pasakysiu tau kaip zmogus,kuris savo metu lenke tave ir sventumu ir dvasingumu - atejo diena,kai Dievui nusibodo ziuret i mano kancias,tai paeme numove kelnes,iskrate shu** ,apvale,ir pasake:"dabar eik ir sek paskui Mane".Dievas nesikeicia,taigi tamstele gali jau pats pradet atsisegt kelnes:)))

Linas rašė...

Nu brangieji, manau, kad jūsų leksika ir bendravimo būdas mažiausiai keistas. Kodėl leidžiam sau būti bet kokie o iš kito reikalaujam oho? Gal pradėkim nuo savęs - aš neįnirtęs, aš pakantus, aš galiu suprasti kitą, aš atleidžiu kitam jo netobulumą, aš mandagus ir š... nesisvaidau, nes aš krikščionis...
Sąrašą galima tęsti. Žiūrėkim, kad norėdami būti viską perpratusiais mokytojais, netektume mokytis pačios ABC. Priminsiu, kad brandumas matuojamas ne pagal pažinimą, o pagal charakterį.
Atvirai sakau, tai tragiškas vaizdas, kai po 10 metų ar daugiau su Kristumi, tokie žodžiai, kitų pjovimas, šaipymasis at kita nepagarba vis dar išeina iš žmonių lūpų. Tai rodo tik viena - kažin ar tie metai ką nors reiškė, o žmogus sau pataikauja, todėl leidžia sau elgtis bet kaip.
Kaip sakė asilas per šreką - man liūūūdna

ramaske rašė...

Na jau nepriimk,Linai taip visko tiesiogiai ir nesukurk skaistyklos tavo blog'o sveciams.Medicina kiekvienam yra skirtinga,ir nuo ko tau paleidzia vidurius,kitam,ziurek,juos stabilizuoja...Cia siek tiek panasu i viena atveji,kai mano pazistamas 30m. prarukes ir pries pora dienu metes,puola pamokslauti rukaliams,pasitelkdamas visus imanomus Dievo rustybes apsireiskimus.