trečiadienis, rugpjūčio 13, 2008

Norintiems pasipiktinti

Benis Hinas nepyksta ant kritikuojančių, o tarnauja. Sito is jo mums pasimokyti reikėtų.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Amen, Slove Viespaciui.
kamilė

Anonimiškas rašė...

ekstrosensai tą patį daro.
O kur evangelijos skelbimas?

Anonimiškas rašė...

Taigi kalba Benny ir apie Kristu,taciau,kai baznycioje daugumai patinka "zenklai ir stebuklai",tai Viespats salia isgydymu,dar priverstas pavartyti ir pavolioti tokius tikinciuosius,kad trinkteleje pakausiu zemen,daugiau tokio jegos demonstravimo neuzsimanytu:)))

Linas rašė...

Vis tiek nesuprantu. Kam tuos žmones reikia griauti? Nei Jėzus, nei apaštalai šito nedarė. Jie skelbė evangeliją, kad žmonėms būtų atleistos nuodėmės.


Zigmai, tu visiskai teisus, ir as nesuprantu. jei griautupastorius, tada ir jis zinotu, bet kadangi griauna ne jis...

Beje, Beny galima pagirt vien del to, kad nedaro kaip apastalai visko, nes Ananija po apastalų tarnavimo isnese tiesiai i kapines.

neri rašė...

Geriau jau tegul žmonės eina pas Beny ieškodami ženklų ir stebuklų negu tiesiu keliu pragaran. Įtikėti Kristumi galima ir pas kokį super duper mega pastorių - trigubą Lediajevą, o paskui jau tik tavo nuosavas reikalas - nori, likis radikaliausioj bendruomenėj, nori ieškok kokio tylaus baptistų ratelio.
Ir apskritai, kas mer tokie ir kas mums teisę davė spręsti 'ar tikram Dievui' tarnauja mano kaimynas? Ar mes jau tokie kompetetingi, kad skiriam dvasias, skant, be akinių?:)
P. S. Verdu voveruškas - visi namai kvepia:-P

neri rašė...

asmeniškai ramaskei:
vaje, žinok, aš tau iš savo margos patirties galiu pasakyt, kad net ir gerai šimtus kartų pasivolioję ir patrankyti pakaušiais žemėn žmonės, po kiekvieno karto tik dar labiau užsinori būt vartomi. Kartą paragavęs negali sustot, skant:)
Nu tokie mes jau esam, žmonių giminė. Nu ką dabar darysi, kad sureikšminam dažnai perdėtai tas savo patirtis:)