pirmadienis, rugpjūčio 18, 2008

Gruzija. Rusijos stačiatikių bažnyčia irgi Kremliaus pusėje


Kremliaus režimui, sadistiškai naikinančiam Gruzijos miestus, už dominuojančią padėtį Rusijoje susimoka ir Rusijos stačiatikių bažnyčia. Per televiziją pasirodo "dvasiškieji rusų stačiatikių tėvai", kurie atvirai remia Gruzijos naikinimą, nepaisant to, kad Gruzija irgi daugumoje - stačiatikių šalis. Tokios propagandinės kompanijos viršūnė - vakar per "Vremia" laidą pasisakęs stačiatikių šventikas, kuris teigė, jog "Gruzinų stačiatinių vadovas, vadinamasis katalikosas, ne kartą per radiją laimino etninius valymus ir net juos skatino". Kalbėjęs šventikas po visos išpiltos demagogijos vis dėlto parodė šiek tiek nuolaidumo ir neskatino Gruzijos katalikosą patraukti baudžiamojon atsakomybėn, o tik... suabejojo jo psichika.
Rusijos stačiatikiai eilinį kartą pademonstravo, kad nuo carizmo laikų mažai kas pasikeitė, tiksliau, pasikeitė tik jų šeimininkas - jei anksčiau jie laimindavo ir gindavo kruvinus carizmo žygius, tai dabar - naujų Rusijos vadovų cinizmą.

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tikri krikscionys ir negali palaikyti zudiko ir melagio saakasvilio. Ji palaiko tik visokie veidmainiai amerikonai (Krumo (Busho) asmenyje) nes jie yra setono tarnai (nes jis yra melagis ir jie vykdo jo darbus). Todel amerikieciai ir yra susideje su zydais (sionizmo ispazinejais) kurie nekencia Kristaus ir apie kuriuos Jezus yra pasakes:
Jn 8,38-44 Aš kalbu, ką esu matęs pas savo Tėvą. O jūs darote, ką matėte pas savo tėvą'. Jie atsiliepė: 'Mūsų tėvas Abraomas!' Jėzus jiems tarė: 'Jei jūs būtumėte Abraomo vaikai, darytumėte Abraomo darbus. Bet dabar jūs norite nužudyti mane - žmogų, kuris kalbėjo jums tiesą, girdėtą iš Dievo. Šitaip Abraomas nedarė! Jūs darote savo tėvo darbus'. Jie atsakė: 'Mes nesame pavainikiai ir turime vieną Tėvą - Dievą'. Jėzus kalbėjo jiems toliau: 'Jei Dievas būtų jūsų Tėvas, jūs mylėtumėte mane, nes Aš iš Dievo išėjau ir čia atėjau. Aš ne pats nuo savęs atėjau, bet Jis mane siuntė. Kodėl gi nesuprantate, ką jums sakau? Todėl, kad negalite mano žodžių klausyti. Jūsų tėvas - velnias, ir jūs norite vykdyti savo tėvo troškimus. Jis nuo pat pradžios buvo žmogžudys ir nesilaikė tiesos, nes jame nėra tiesos. Kalbėdamas melą, jis kalba, kas jam sava, nes jis melagis ir melo tėvas.

Kiekvienas Krikscionis turi prisiminti viena pamatine tiesa bendraujant su aplinkiniais: Kiekvienas ar zydas ar graikas (t.y. visi ne zydai) yra prakeitas, jei atstumia Kristaus malone. Todel dabartiniai Izraelyje esantys zydai yra prakeiti ir nera ramybes ju gyvenime, o setono tarnai amerikieciai juos dar ir laiko ten kaip patranku mesa tam, kad arabu pyktis turetu objekta, nes jei neliks dabartines zmoniu dirbtinai sukurtos (o ne Dievo isteigtos kaip sako Rastas) Izraelio valstybes, visa arabu neapykanta ir jegos bus nukreipti i Amerikiecius.

Anonimiškas rašė...

Vladai, jums paaštėjo, lyg ir ne pilnatis?

Anonimiškas rašė...

1 Kor 2,14 Bet sielinis žmogus nepriima to, kas yra iš Dievo Dvasios, nes jam tai kvailystė; ir negali suprasti, nes tai dvasiškai vertinama.

Anonimiškas rašė...

jo, sieliniam žmogui išties sunku priimti putas tipo melagis ir zudikas - prakeiktas ir t.t.
Tai isties dvasines, o ne sielinės tiesos:)

Anonimiškas rašė...

Tai jusu manymu ir apastalas Paulius buvo sielinis? Paskaitykite 1 Kor 16,22. O gal ir Kristus jums sielinis nes vietoj to, kad "didziadvasiskai" (kaip dabartiniai pseudokrikscionys) nudelbus akis praeiti pro prekeivius sventykoje, jis rimbu juos isvaike?

O gal, kaip ir amerikieciu "misionieriai" gaminantys shetono vaikus dvigubai bjauresnius uz save (Mt 23,15), jus paaiskinsite, kad visa tai skirtingi dalykai?

Anonimiškas rašė...

Jus teisus, vladai, amerikiečiai ir dar misionieriai labai labai blogi. Jie siaubingi ir t.t.

Anonimiškas rašė...

Nei blogi nei geri, visi vykdo Dievo plana (vieni noriai ir ieskodami Dievo, kiti is pavydo, treti, kurie yra daugumoje, siekdami pelno t.y. neteisus ukvedziai).

Tokie dabar laikai ir viskas kas darosi yra Dievo valioje. Dievui ir setonas duoda ataskaita bei atsiklausia leidimo (Jobo 1,6-12)