antradienis, rugpjūčio 12, 2008

Konferencija "Troškulys" II

Viena iš svarbiausių konferencijos žinių nuskambėjo tada, kai jau buvau išvykęs."Dievą bažnyčioje žmonės pažinti turi ne iš Biblijos, o iš žmonių santykių". Išties pritariu, nes Bibliją net ir ateistai cituoja.

18 komentarų:

neri rašė...

O tu gal geriau konferencijos filmuką įkelk, bo nespėji dalintis matau :)
Tau irgi kap man - kasryt atsikėlus prisimenu kažką naujo, į ką galbūt neatkreipiau dėmesio iškart.

Anonimiškas rašė...

Vladai tavo, asmeniskai pirmas ir paskutinis zingsnis buvo puikybė:)
Neturi savo baznycios tai ir kitom nesirupik, toks butu viezlybas patarimas, nes net falsyvos sypsenos neturi kam ispausti, nebent veidrodžiui. va ir skaitykit Biblijija abu - tu matysi vienaip, veidrodis - untriap:) Oooo kiek bus diskusiju:)
Admin

Anonimiškas rašė...

Mano Viespats Jezus Kristus visada su manimi, kur as be buciau ir ka be daryciau :) O falshyvu shypsenu as tikrai neesu pasilges :) Tikra ir nuosirdzia shypsena turiu kam padovanoti (mano nuostabi zmona ir vaikai) ir taip pat gaunu dovanu tokiu paciu tikru ir nepadirbtu shypsenu saulutes atgal.

Be to man visiskai ne rupi setono surinkimu buvis, as siaip klaidzioju po neta ir stebiu. Stebedamas lyginu su Biblijoje isdestytu Dievo Zodziu ir retkarciais komentuoju, ten kur noriu ir kada noriu.

'Aš įtikėjau, todėl prakalbėjau' :)

Anonimiškas rašė...

Be je, labai graziai viska pasako pavadinimas - "troskulys".

Jn 6,35 Jėzus atsakė: 'Aš esu gyvenimo duona! Kas ateina pas mane, niekuomet nebealks, ir kas tiki mane, niekuomet nebetrokš.

Kai zmogus baigia uzsiemineti saviapgaule ir tikrai visa shirdimi ateina pas Kristu, jis niekuomet nebealksta ir nebetrokshta ir Dvasine ir materialiaja prame.(bet reikia aiskiai skirti Kristu ir viskio plauko pasaulio perejunus, shetonishku baznyciu "misijonierius" keliaujancius per jūrą ir sausumą, kad laimėtumėtu vieną naujatikį, ir kai jis tokiu tampa, jie padaro iš jo pragaro vaiką, dvigubai blogesnį už juos pačius)

Anonimiškas rašė...

Jo...Gruzijos-Rusijos konfliktas tiesiogiai paliete Lietuvos krikscionis..

Anonimiškas rašė...

Nu brangus Vladai, jau ka turite teise tai turite - klaidzioti. Beje, Jėzus tikrai suteikė tau dar viena teisę - stebėti ir lyginti save su Dievo zodziu. Matyt, senokai esate tai darę, kitaip maziau spamo is tamstos lupų išeitų:)
A tu Ramaške, taikos karveli, kokį pakta pasiulytum:)
Admin

Anonimiškas rašė...

Ką darau, darysiu ir toliau, kad negalėtų pasiteisinti norintys pasiteisinti, kad tuo, kuo giriasi, jie pasirodytų esą tokie kaip ir mes. Juk tokie yra netikri apaštalai, apgaulingi darbininkai, besidedantys Kristaus apaštalais. Ir nenuostabu. Juk pats šėtonas apsimeta šviesos angelu. Tad nieko ypatingo, jei jo tarnai apsimeta teisumo tarnais. Bet jų galas bus pagal jų darbus.
(Kor 11,12-15)
Todel seksiu Kristumi, o ne šetono surinkimais, tegu tie veidmainiai gyvena kaip noris, butent dėl to jiems Dievas suteikė pasirinkimo laisve. Tegu kuria bažnyčias šunims, feministėms ar gejams. Tegu tuokiasi vienas su kitu arba pav. su tarakonais ar katemis, tam dalykui naudodami Kristaus varda. Jie gi siulydami kitiems laisve, patys yr sugedimo vergai. Visa savo tarnyste pastate ant smelio (melo).

Nevilkite svetimo jungo su netikinčiais. Kas gi bendro tarp teisumo ir nusikaltimo? Ir kas bendro tarp šviesos ir tamsos?

Linas rašė...

Gerb Vladai, gerbiu jusu tarnavima kaip pranašo iš autobusu stoties:0 Vienok keista tai, kad toks dievobaimingas ir baptistiško teisumo ir neklystamumo kupinas žmogus liečiasi prie šėtoniškų dalykų:)Aš pavyzdžiui, tai net nesiliečiu prie jokių satanizmo apraiškų, nes tai draudžia Biblija.

Anonimiškas rašė...

Cia kazkas uzsimine apie mane,kaip apie taikos karveli..Nesu toks,nes reikalui esant,galiu ir ikasti.To ismokau,besilankydamas krikscioniskuose tinklapiuose.Zinai,kai ateini su taikos veliava,ir tave apkandzioja,tai net nejauti,kaip balandziui dantys isdygsta.:))

Anonimiškas rašė...

Vladai, buvai toje konferencijoje? Zinai is kur tas pavadinimas kilo? Manau visi atsakymai butu ne... Tad buk geras patylek, o tai savo ivaizdi gadini dar labiau.
kamilė

Anonimiškas rašė...

O ooo Ramaske, dziugu sutikti mokyta zmogu:) Už viena musta 10 nemustu duoda. Neprisimenu is kurios Biblijos vietos cia:)?

Anonimiškas rašė...

Kiek mano mokytumas siekia,tai,manau,kad si fraze is tamstos personalines biblijos:))

Anonimiškas rašė...

Kamilei

Su visa pagarba, bet ... Turiu prisipazinti, kad man nelabai rupi koks mano ivaizdis kitu akyse :)

As priimu garbe is Dievo o ne is zmoniu. Jus tarpusavyje gerbkites ir aikciokite vienas kito "prabudimais" ir "tanavimais" :) O as kaip visada ramiai stebesiu aplinka ir mokysiuos is Dievo Zodzio, apie Ji mastysiu ir Juo gyvensiu. ;)

Anonimiškas rašė...

Linai, tavo pasisakymas labai jau primena ateistu pilnus sarkazmo posakius :)

Be je, kur tu perskaitei, kad Biblija krikscioniui draustu bandyti atverti akis akliems?

Anonimiškas rašė...

Ramaske, greitai gaudaisi, turiu ypatinga apreiskima, 67 knyga vadinasi:) kada nors pasidalinsiu:)

Vladai, rasai:"As priimu garbe is Dievo o ne is zmoniu". Nu nesijaudink tu del tos garbes kaip del olimpinio medalio:) Manau, kad isties Dievas iskele tave sitoje prazuvusioje kartoje i tokias aukstybes, kad kiti ir noredami tau garbes atnesti negali. Tik is Dievo priimk, teisingai mastai.

Anonimiškas rašė...

Vladai, tu ir vel teisus, tik nemaisyk - akis kitiems atverti, o ne islupti reikia.

Linas rašė...

Klausyk, voveruska, o tu cia ka, eilerasciu nezinai?
"Nors tave ir zmones giria, bet esi netikes, vyre. viso didzio misko gedai, kaip tu savo zmona redai?":)

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.