ketvirtadienis, gegužės 22, 2014

Išgelbėti gyvybę – britų „Šindleris“ atšventė 105 metų jubiliejų

Čekijos prezidentas suteikė aukščiausią šalies apdovanojimą britui serui Nicholas Winton, kuris vos prasidedant II pasauliniam karui 1939 metais iš Čekijos organizavo masinę vaikų, daugiausia žydų, evakuaciją į Britaniją. Aštuoni traukiniai iš Čekijos išvežė 669 vaikus, kurie išvengė mirties nacių koncentracijos stovyklose. Beje, seras Nicholas Winton gegužės 19 dieną atšventė 105-ąjį gimtadienį Čekijos ambasadoje..
Nicholas Winton, kurį daugelis vadina britų „Šindleriu“ už pastarąjį žinomas žymiai mažiau.  Jis niekada nepasakojo apie šį savo poelgį ir nelaikė savęs didvyriu. Visuomenė apie jį sužinojo tik 1988 metais, kai televizijos laida That’s Life!  parodė jo susitikimą su keletu žmonių, kuriuos jis išgelbėjo ir kurie vadino save „Niki vaikais“. 2002 metais jis gavo riterio titulą.
1939 metais biržos makleris, kuriam tebuvo 29-eri, atvyko į Čekiją, po dviejų mėnesių vokiečiai užėmė Sudetų kraštą. Nicholas Winton rimtai domėjosi politika ir norėjo būti įvykių liudininku šalyje,kur per akimirką būti žydu tapo mirtinai pavojinga. Jis ėmė susitikinėti su šeimomis ir sudarinėti vaikų sąrašą, kuriuos būtų galima išvežti.Pirmas traukinys pajudėjo kovo 14 dieną, likus tik dienai iki Prahos okupacijos. Nicholas Winton grįžo į Britaniją ir sukūrė gelbėjimo operacijos planą -.surado lėšų, šeimas, kurios turėjo priimti vaikus, sutvarkė biurokratines kliūtis. Jo rūpesčiu kiekvienam vaikui buvo garantuota pinigų suma lygi  2500 dabartinių svarų arba 4220 dolerių, reikalinga kelionei.
Daugeliu atveju jis turėjo klastoti dokumentus, iš viso iš Prahos išvyko 8 gelbėjimo traukiniai, devintasis, turėjęs išgabenti dar 250 vaikų, nebespėjo – Vokietija užpuolė Lenkiją ir visos sienos buvo uždarytos.Vokiečių kareiviai neleido niekam sėsti į tą traukinį, praktiškai visi tie vaikai vėliau žuvo koncentracijos stovyklose.Daugelis tų vaikų turėjo brolius ir seseris, kurie spėjo išvažiuoti anglų gelbėtojo dėka.
Dabar gyvena apie 6 000 „Niko vaikų“ palikuonių. Po karo jis dirbo komisijoje, kuri atrinkinėjo nacių priplėštus daiktus – auksinius dantų protezus žmonių, sunaikintų dujų kamerose, akinių ir t.t. Tai, kas buvo galima – buvo parduota, lėšos panaudotos karo aukoms, o nenaudingi daiktai buvo palaidoti jūroje – atsisveikinimo ceremonijai vadovavo Nicholas Winton. Tai buvo jo pagarba žuvusiems. Vėliau jis dirbo labdaringame fonde, kuris rūpinosi pagyvenusiais žmonėmis,.
Iki 1988 metų apie jo vaikų iš Čekijos gelbėjimo operaciją nieko nebuvo žinoma. Jo žmona aptiko albumą su fotografijomis ir dokumentais, kurie pasakojo apie evakuaciją. Vėliau šeimos draugas perdavė aplanką BBC kompanijai, kuri susuko apie jį dokumentinį filmą. Šio filmo dėka jis galėjo susitikti su išgelbėtais vaikais. Jo garbei pastatyti paminklai JAV, Britanijoje ir Čekijoje.Jo vardu pavadinta maža planeta, kurią atrado čekų astronomai, nuo 2008 metų Čekija kelia jo kandidatūrą Nobelio premijai..
Nepaisant solidaus amžiaus seras yra geros sveikatos ir aiškaus proto. Kai prieš operaciją jo paklausė ligoninėje standartinio klausimo, jeigu sustotų širdis ar pageidautų, kad jį reanimuotų ar ne, jis negalvodamas sušuko:“Aišku, kad reanimuokit, gyvenimas, žinote,  velniškai geras dalykas, aš noriu gyventi“. 

34 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Laba diena,

Mano vardas Andrėja, esu nepriklausoma specialistė, dirbanti žiniasklaidos planavimo agentūroje Promo-Logic. Ieškau kokybiškų tinklapių, kuriuose galėtumėm paviešinti mūsų klientų straipsnius.

Norėčiau Jums pasiūlyti fiksuotą mokestį už mūsų kliento pageidaujamo straipsnio parašymą ir paviešinimą jūsų tinklapyje http://formaliosnaujienos.blogspot.com

Jei šis pasiūlymas jus domina, mielai suteiksiu daugiau detalių. Taip pat, jeigu Jums priklauso daugiau tinklapių, prašyčiau atsiųsti jų URL, kad galėčiau juos taip pat peržiūrėti dėl tinkamumo mūsų klientų straipsnių viešinimui.

Laukiu Jūsų nuomonės apie pasiūlymą el. pašto adresu andreja.petrulyte@gmail.com

Mizi Margueron rašė...

Sezoniniai sveikinimai visiems mano draugams, mano vardu Ilona Kovalevskaja-Maciulevič iš Vilniaus, Lietuva. Aš esu medicinos gydytojas pagal profesiją, 47 metai. Maloniai perskaitykite mano tikrąjį gyvenimo liudijimą, turiu tvirtą ketinimą, kad ši informacija padės kažkam, skaitančiam šį straipsnį dabar, atkurti sugrąžintą santuoką ir susigrąžinti prarastus meilės santykius per 2 dienas. Ilgus metus bendravęs su Sadiq Elyer, jis išsiskyrė su manimi. Aš padariau viską, kad jis vėl mane mylėtų, bet viskas, ką dariau, buvo veltui, aš labai norėjau jo sugrįžti dėl meilės, kurią aš jam turiu, Aš jo paklausiau su viskuo, ką turiu, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo kolegai darbe ir ji pasiūlė verčiau susisiekti su meilės rašytoju, kuris galėtų padėti man tai išsiaiškinti, bet aš esu tas žmogus, kuris niekada nemanė, kad meilės rašybos dalis egzistuoja ar veikia, aš neturėjau pasirinkimo bet norėdamas išbandyti, nusiųstu elektroninio pašto kanalą „Spellcaster“ ir jis man pasakė, kad nėra jokios problemos, jog viskas bus gerai prieš tris dienas, kad mano buvęs vyras grįš pas mane prieš tris dienas, jis išmetė Meilės rašybos dalį į orą ir stebėtinai antra diena buvo apie 3.00 ryto. Buvęs meilės partneris man paskambino į savo mobilųjį telefoną, aš buvau toks nustebęs, kad atsiliepiau į telefono skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo tai, kad jam taip gaila visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį, kad jis mane labai myli. . Buvau tokia laiminga ir būtent taip pradėjome laimingai gyventi kartu. šitaip jūs galite susisiekti su juo, jei jums reikia pagalbos. doctorigbinovia93@gmail.com taip pat galite parašyti jam per „Whatsapp“ / „Viber“ numeriu +2348144480786, imkitės dalykų savaime suprantamu dalyku ir tai imsis iš jūsų ......

Unknown rašė...


Aš taip džiaugiuosi, kad mano santuoka buvo atkurta. Mano buvęs vyras grįžo, kai paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai. Man buvo taip malonu susitikti su dr. Ilekhojie, kaip jis padeda daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį, todėl susisiekiu su juo, kad padėčiau ir man. būtent taip dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti mano vyrą. Didelis ačiū jums dr. Ilekhojie, nes aš niekada negalvojau, kad mano buvęs vyras sugrįš pas mane taip greitai. Tu esi geriausias ir geriausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio meilužio ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Ačiū! „Ilekhojies“ susisiekite su gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

Anonymous rašė...

Po dr. Ilekhojie sugrąžino buvusį vyrą, kuris mane paliko, vėl jaučiuosi toks palaimintas savo santuokoje. Am Chloe Munier pagal pavadinimą iš Prancūzijos. Mano vyras paliko mane pas kitą moterį ir be jo kentė skausmus ir kančias. Taigi, aš visur ieškojau pagalbos, bet niekas nepasisekė, kol turėjau galvoje dr. Ilekhojie, su kuriuo susisiekiau internetu. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis pažadėjo, kad mano vyras grįš pas mane per 24–48 valandas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Aš tikėjau juo ir jis man pasakė burtą, o mano vyras paskambino man tiksliai, kaip jis sakė. Jis maldavo ir sakė, kad man reikia manęs, ir mes vėl gyvename laimingai. Visi ten dirbantys, kuriems reikia pagalbos, turėtų su juo susisiekti ... El. Paštas: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

Unknown rašė...

Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau. 2019 m. Birželio 17 d. Apsilankiau internete, viename forume, ir pamačiau nuostabius liudijimus apie gerus Dr Ilekhojie darbus. Aš esu iš JAV. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie tokį stebuklą nieko negirdėjau. Joks organas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti, kol dr. Ilekhojie nepadarė man nepaprasto darbo, kuris atkūrė mano 4 metų santuoką, per 48 valandas susigrąžindamas išsiskyrusią žmoną, kaip skaičiau internete. Aš buvau tikrai sukrėstas, kai mano žmona grįžo namo prašydama atleidimo, kad priimtų ją atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą dr. Ilekhojie. Nes jis yra Dievas, kurį man ir visai mano šeimai atsiuntė dieviškas santuokos atkūrimas. Ar jums bet kokia pagalba reikalinga? Nedvejodami susisiekite su juo dabar. Jis taip pat specializuojasi toliau;

Skyrybų susitaikymas
Santuokos susitaikymas
Verslo augimas
Paaukštinimas jūsų darbo vietoje / biure
Bankų paskolų suteikimas
Gydo ligas, tokias kaip; Vėžys, hivas, AIDS, zikos virusas E.T.C.
Grąžinkite savo EX / meilužį
Grąžinkite savo žmoną / vyrą
Grąžinti savo vaikiną / merginą

Paštas: gethelp05@gmail.com

Ląstelės numeris: +2348147400259

Annonymous rašė...

Sudužusi širdis nėra žinomas džiaugsmo dalykas. Žmona išsiskyrė po to, kai sugavo mane apgaudinėjant ją su savo buvusiuoju meilužiu. Buvo tiek gėda, tiek jaučiausi nusivylusi savimi. Aš negalėjau to nepaisyti, kad nebeturiu gyvenimo partnerio, todėl nusprendžiau pabandyti susigrąžinti savo žmoną su viskuo, ką galėčiau padaryti, bet niekas nepavyko. Iki tol, kol buvau nukreiptas į gydytoją Ilekhojie, kuris padarė tai, kas, mano manymu, buvo neįmanoma, sugrąžindamas žmoną per 48 valandas po to, kai užmezgiau ryšį su juo. Galiu drąsiai ir džiaugsmingai pasakyti, kad mano santuoka veikia tik gražiai ir gražiau nei anksčiau, ir aš labai laiminga, kad užmezgiau ryšį su gydytoju Ilekhojie, nes jis tikrai yra genijus. Ačiū ir Gegužės Albertui, kad užmezgė ryšius su gydytoju Ilekhojie. Jei turite kokių problemų, nepaisant to, kokia ji didelė, dr. Ilekhojie išspręs ją jums. Pašto adresas: gethelp05@gmail.com Skambinkite / „Whatsapp“ +2348147400259, jei norite skubiai reaguoti.

Annonymous rašė...

Aš pergyvenau santykių sagą su savo vyru 2 metus, nes jis mane apgaudinėja, o ši moteris su manimi apgaudinėjasi linkusi sulaužyti mano namus ir mes netgi buvome linkę į santuokos nutraukimą ir jis nusprendė palikti mane ši kita moteris, kurią biure biure papasakojau apie skyrybas antradienį, ji rekomendavo mane gydytojui Ilekhojie, kuris išgelbėjo mano santuoką ir sugrąžino mano vyrą pas mane. Jis vakar atsiklaupė ir atsiprašė už viską ir prisiekė niekada nepalikti ir neapgaudinėti. Aš vėl ir vėl esu tokia laiminga, kad mano šeima grįžo ir mano vaikai laimingi, bet kurie, turintys panašių santykių problemų, turėtų susisiekti su juo el. paštu gethelp05@gmail.com arba paskambinti +2348147400259. Aš esu laiminga, kad mano šeima grįžo ir noriu, kad kiekviena pora suprastų tai skyrybos niekada nėra atsakymas

Annonymous rašė...

Sveikinimai kiekvienam, kuris skaito šį liudijimą. Mano vyras buvo atmestas po 10 santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį prakeikė ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną skaitydamas internete pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos keitiklis šiuo adresu gethelp05@gmail.com padėjo moteriai susigrąžinti savo vyrą ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė kad moteris prakeikė mano vyrą ir jis man pasakė, kad jis man padės ir po 3 dienų turėsiu savo vyrą. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems pranešti, kad šis rašybos ratukas turi galią sugrąžinti mėgėjus. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Ačiū už Ilekhojie. Jo el. Paštas: gethelp05@gmail.com arba Jo „WhatsApp“ numeris: +2348147400259

Anonymous rašė...

Ačiū dr. Ilekhojie, kad padėjote man. Aš buvau vedęs 4 metus ir 5-erius metus kita moteris pagrobė mano vyrą nuo vaikų ir manęs. Aš kentėjau, kol susipažinau su dr. Ilekhojie internete ir nusprendžiau pabandyti ją. Nustebinančiai, aš tik nusiųsdavau nuotrauką jai ir mano vyrui, o po 48 valandų, kaip ji man pasakė, pamačiau, kaip mano vyras ateina pas mane ir vaikai, ir tai yra Todėl aš rekomenduoju visiems, turintiems santykių problemų, susisiekti su šia galinga moterimi ir leisti savo meilužei sau. Reikia pagalbos? „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 arba el. Paštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com
Svetainė: https://gethelps.online

Unknown rašė...

Ačiū dr. Ilekhojie, kad padėjote man. Aš buvau vedęs 4 metus ir 5-erius metus kita moteris pagrobė mano vyrą nuo vaikų ir manęs. Aš kentėjau, kol susipažinau su dr. Ilekhojie internete ir nusprendžiau pabandyti ją. Nustebinančiai, aš tik nusiųsdavau nuotrauką jai ir mano vyrui, o po 48 valandų, kaip ji man pasakė, pamačiau, kaip mano vyras ateina pas mane ir vaikai, ir tai yra Todėl aš rekomenduoju visiems, turintiems santykių problemų, susisiekti su šia galinga moterimi ir leisti savo meilužei sau. Reikia pagalbos?

WhatsApp dr.Ilekhojie telefonu +2348147400259 elPaštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com Svetainė: https://gethelps.online

Unknown rašė...

Mano šeimoje labai daug meilės, nes aš naudojau dr. Ilekhojie burtus. Jis nuostabus ir jo burtai veikia taip greitai. Mano meilės gyvenimas buvo visiškai sutrikęs. Ačiū Dievui ir ačiū tau už visa, ką padarei už mane. Dabar mano vyras mane myli labiau nei anksčiau. Man nedaro nieko, išskyrus didžiulį malonumą pamatyti šiuos teigiamus rezultatus. " Reikia pagalbos?

„WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 arba
El. Paštas info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com
Svetainė: https://gethelps.online

Anonymous rašė...

Puikus žmogus, vadinamas dr. Ajayi, jis yra rašybos žinovas ir jo galia yra labai efektyvi. Aš dalinuosi šiuo liudijimu kaip savo didelės galios gavėjas. Aš turėjau problemų savo santuokos namuose, nes mano vyras paliko mane ir vaikus, nes turėjome nedidelį nesusipratimą, kuris yra normalus bet kurioje sąjungoje, prašau jo grįžti namo, kad būtų su mumis, bet jis atsisako to, kas man atrodo keista, jis praleidau beveik metus ir man pasisekė, kad naršydamas internete sutikau rašytoją dr. Ajayi, aš susisiekiu su juo ir paaiškinau, ką aš perėjau, ir jis man pasakė, ką reikia padaryti, ir atliko keletą burtų man, nes aš Aš rašau šį liudijimą, kad mano vyras virtuvėje ruošia mūsų maistą, dėka dr. Ajayi. Aš savo namus myliu. Jei jūs išgyvenate kokį nors gyvenimo iššūkį ir jums reikia rašybos žinovo pagalbos, dr. Ajayi yra tinkamas dvasingas asmuo šiam darbui. kontaktai „Viber“ ar „Whatsapp“: +2347084887094 arba el. paštas: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Aš esu apimta džiaugsmo dėka dr. Ilekhojie. Mano vyras paliko mane pas kitą moterį po kelerių metų ir aš buvau labai nuniokotas, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, likau su dviem vaikais ir darbu, kuris mažai uždirba. Aš beveik atsisakiau, kol internete pamačiau liudijimą apie gydytoją Ilekhojie ir nusprendžiau su juo susisiekti. Aš jam paaiškinau savo problemą ir jis patikino, kad po 24 val. Pamatysiu teigiamą rezultatą, nustebęs mano vyras grįžo kitą dieną po burtų maldavimo man atleisti ir pažadėjo niekada neišvykti. Mano vyras grįžo jau 6 mėnesius ir niekada neturėjome jokių problemų, džiaugiuosi, kad neabejojau gydytoju Ilekhojie, nes jis tikrai gali išspręsti bet kokias problemas. Taip pat galite susisiekti su juo dėl pagalbos dabar. El. Paštas: (gethelp05@gmail.com) „Viber“ / „WhatsApp“: +2348147400259

Anonymous rašė...

Ar esate moteris, ieškanti gimdos vaisių, norite išgirsti vaikų balsus savo namuose, bet nebegalėjote pastoti, nes nerimaujate, nes daktaras Ajayi padės susilaukti jūsų paties. panaši situacija, kai vyras liudija, kaip puikus burtų ratukas daktaras Ajayi po 9 mėnesių pertraukos padėjo jam sugrąžinti savo mylimą žmoną. Aš kreipiuosi į daktarą Ajayi, kuris paaiškino mano būklę, jis liepė man daugiau neverkti ir paruošė žolelių gėrimą man paėmė ir per tris mėnesius buvau nėščia nuo dvynių berniukų, dabar esu išdidi mama. susisiekite su daktaru Ajayi burtų raštu dėl bet kokios gyvenimo situacijos, kai jis yra geras žmogus. „Viber“ arba „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Kadangi mūsų veidai yra skirtingi, todėl mūsų problemos yra nežinia, kokius sunkumus jūs patiriate, bet noriu, kad jūs tai žinotumėte, jei tikrai norite išsivaduoti iš išbandymų. Jums yra sprendimas. Noriu supažindinti visuomenę su vyru, vardu Ajaja, kuris yra burtų šauklys ir prieš metus padėjo man išsaugoti santuoką. mano vyras išėjo iš namų sakydamas, kad jo nebedomina mūsų sąjunga, tai man buvo šokas, nes neprisimenu, kaip mes ginčijomės, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita ponia, maldavau grįžti namo, kad būtų su manimi ir vaikai, bet jis nebeveikė pats, vėliau sužinojau vėliau, kad jį apžavėjo panelė, su kuria jis yra. Aš susisiekiau su daktaru Ajayi ir žavesys buvo panaikintas po 3 dienų burtų, o mano vyras grįžo namo. Dr. Ajayi sugeba atlikti bet kokį burtą. Susisiekite su juo „Viber“ / „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

annonymous rašė...

Noriu pasidalinti šiuo straipsniu pasauliui apie tai, kaip daktaras Ajayi man padėjo susigrąžinti savo buvusį draugą, kuris išsiskyrė su manimi prieš 6 mėnesius. Aš stengiausi iš visų jėgų, kad jis matytų su manimi priežastis, kad galėtume tęsti savo santykius, tačiau jis mane neigė. Pagalbos ieškojau internete, kai pamačiau įvairias daktaro Ajayi apžvalgas, ir primygtinai reikalavau pabandyti susisiekus su juo per „whatsapp“ telefonu +2347084887094. Jis davė man priežastį gyventi dar kartą ir paruošęs man meilės burtus, jis man pasakė, kad mano buvęs vaikinas grįš pas mane per 48 valandas. Kaip žadėjo dr Ajayi, po 48 valandų burtų mano buvęs vaikinas grįžo ir netgi man pasiūlė, mūsų vestuvės netrukus bus surengtos. Kreipkitės į daktarą Ajayi, jei turite nemalonumų dėl santykių ar kokių nors gyvenimo problemų ir turite ilgalaikį sprendimą. El. Paštas: drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Tai taip tiesa. Aš pats tai patyriau, o daktaras Ayo man padėjo išspręsti rimtus gyvenimo klausimus. Daktaras Ayo mano santykius sutvarkė mažiau nei per 24 valandas. jis puikus ir tikrai žino, ką daro. Aš jį rekomendavau visiems. Šis burtų ratukas yra labai labai geras. Profesionalus, tikslus, nuoširdus ir labai patyręs. Ačiū už jūsų darbą! Dėkoju savo draugui, kad jis pranešė man apie jūsų svetainę. Aš turėjau su jumis pasikalbėti apie savo problemas. Aš nesitikėjau momentinių rezultatų ir buvau pasirengęs laukti porą mėnesių. Mano nuostabai ir nuostabai, po kelių aktorių dienų pradėjau matyti rezultatus. Jūs tikrai puikus. Ši svetainė yra labai rekomenduojama. Tai yra tikras dalykas. Išbandykite ir nenusivilsite! "Reikia pagalbos? WhatsApp dr
Ayo +2347055691377 arba el. Paštu drayo47373@gmail.com

Anonymous rašė...

Aš didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad galiu čia pasidalinti šiuo nuostabiu, nuostabiu ir nepaprastu liudijimu, tiesiog negaliu patikėti, kad mano buvęs žmogus yra čia su manimi, maldaujantis už visus savo blogus darbus, pasakojantis, kaip jis visą laiką jautėsi tuščias jis buvo toli, paliko mane ir mane labai įskaudino po skyrybų, įvykusių prieš kelis mėnesius. Ir visas šis stebuklas įvyko iškart po to, kai paprašiau daktaro EGWALI pagalbos, šiandien esu laimingiausia moteris pasaulyje, sakyčiau, kad vėl turėčiau šalia savo buvusįjį. Tai stebuklas man ir mano šeimai, ir amžinas malonumas bei linksmumas. Dabar esu tokia laiminga ir nežinau, kaip išreikšti savo dėkingumą ir dėkingumą daktarui EGWALI. Aš labai rekomenduoju jį, jei jums reikia skubios pagalbos, nes tai garantuota, patikėkite manimi.
Siųskite jam el. Laišką šiandien /dregwalispellhome@gmail.com arba per
„WhatsApp“: +2348122948392

Anonymous rašė...

Su vyru esame susituokę maždaug aštuonerius metus. Mes buvome laimingai susituokę, turėjome du vaikus - berniuką ir mergaitę. Prieš penkis mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitinka. Jis pradėjo grįžti namo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpina manimi ar vaikais, kartais išeina ir net negrįžta namo maždaug tris-šešias dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet viskas nesėkmingai. Aš labai susirūpinau ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete radau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad DR WALE gali padėti išspręsti santuokos problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, aš maniau, kad turėčiau su juo susisiekti, kai susisiekiau su juo, pasakiau jam apie bėdas, su kuriomis susidūriau savo santuokoje, jis man pasakė, kad užburs man burtą. po kelių savaičių mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir pažadėjo daugiau to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią būseną. Aš ir mano šeima vėl laimingai gyvename kartu. Viskas DR WALE dėka. Jei jums reikia burtų ratuko, galinčio užburti tikrai veikiantį burtą, siūlau susisiekti su juo. Jis tavęs nenuvils. Tai jo „WhatsApp“/„Viber“: +2347054019402 arba el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anna rašė...

Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems savo santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas.

Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus dėl kitos moters 3 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį. Buvau įskaudintas ir sutrikęs. Man reikėjo pagalbos, todėl ištyriau internetą ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad daktarė Ellen, burtininkė, gali padėti susigrąžinti meilužius. Aš susisiekiau su ja ir ji už mane surengė specialią maldą ir burtus. Mano nuostabai, po 2 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susijungėme ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės.

Taip pat galite susisiekti su dr Ellen, galinga burtų tvarkytoja ir ieškoti sprendimų jos adresu ellenspellcaster@gmail.com. Taip pat galite naudoti Whatsapp jam +2349074881619

Anonymous rašė...

Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą Igę Ajayi, padėjusį susigrąžinti žmoną, dėl kurios išsiskyriau vieneriems metams. Buvau paskutinis žmogus žemėje, priėmęs faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia, tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ige Ajayi, internete, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažemintas savo darbo vietoje dėl depresijos, nes nežinau, ką daryti, kad ją susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui šiandien, kad pasinaudojo Dr. Ige Ajayi, kad atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą per 48 valandas. Tik praėjusią savaitę čia buvau paaukštintas atgal į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ige Ajayi. Nežinau, ką tu šiandien išgyveni, bet žinok, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Daktaras Ajayi taip pat ruošia burtus, tokius kaip loterijos burtai, darbo burtai, burtai, skirti sustabdyti skyrybas, burtai išgydyti bet kokias ligas, apsaugos burtai, burtai, norint tapti sėkmingu, turtingu ir galingo teismo teisingumo burtai E.T.C. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348057393990

Anonymous rašė...

Noriu be galo padėkoti šiam puikiam žmogui, vardu daktaras Ige Ajayi, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, vyras paliko mane dėl kitos moters tik todėl, kad turėjome mažą nesusipratimą. jis mane paliko ir pažadėjo niekada negrįžti. Visą dieną verkiau ieškodama sprendimo, kuris padėtų jį susigrąžinti. Tada pamačiau, kaip internete dalinamasi GABIJOS ROMAKI parodymais. Išsiunčiau jam laišką ir papasakojau savo problemas, kurias turiu su vyru ir jis žada parsivežti namo po 2 dienų. iš tikrųjų jis nuostabus, jis padeda man susigrąžinti vyrą per 2 dienas, ką jis pažadėjo, o mano vyras sugrįš pas mane ir pažadės mylėti mane amžinai ir maldauti už skausmą, kurį man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ige Ajayi ir nenustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, koks esate teisus. Ir noriu pasakyti visiems šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR. Ige Ajayi. už viską, ką jis dėl manęs padarė. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingu ir žada mane mylėti amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, atsiųskite jam el. (drigeajayi@gmail.com) arba taip pat galite jį WhatsApp telefonu +2348130035939.

Unknown rašė...

Ar esate moteris, ieškanti gimdos vaisiaus, norite išgirsti vaikų balsus savo namuose, bet jums nepavyko pastoti, daugiau nesijaudinkite, nes daktaras Ajayi padės susilaukti kūdikio, aš susidūriau su panaši situacija, kai vyras liudija, kaip puikus burtininkas daktaras Ajayi padėjo jam sugrąžinti mylimą žmoną namo po 9 mėnesių išsiskyrimo, aš kreipiuosi į daktarą Ajayi paaiškinau savo būklę, jis liepė nebeverkti ir paruošė vaistažolę. Gėrimas už mane, kurį išgėriau ir po trijų mėnesių pastojau su dvyniais berniukais, dabar aš didžiuojuosi mama. susisiekite su dr. Ajayi, burtininku dėl bet kokios gyvenimo situacijos, jis yra geras žmogus. Viber arba WhatsApp: +2347084887094 arba el. paštu :drajayi1990@gmail.com

Unknown rašė...

Sveiki, aš esu Christiana iš Jungtinių Valstijų, perskaičiau keletą liudijimų apie daktarą ibinobą apie tai, kaip jis padėjo žmonėms susigrąžinti savo buvusį asmenį per 48 valandas. Aš tik galvojau, ar tai tiesa, ir nusprendžiau paskambinti moteriai, kuri padarė parodymus ir taip pat numečiau jos numerį, todėl paskambinau jai ir paklausiau jos apie daktarą Ibinobą, ji pasakė, kad daktarė Ibinoba yra patikimas vyras ir yra pasirengęs sugrąžinti mano meilužį už mane, aš buvau tokia laiminga ir šiek tiek palengvėjo, kad meilužis netrukus sugrįš pas mane. Tada nusprendžiau susisiekti su daktaru ibinoba, ką ir padariau, ir prieš galėdamas pasidalinti savo problema, jis man jau papasakojo, ko aš atėjau, jis pasakė, kad viskas bus gerai per 48 valandas, kad mano meilužis bus atgal į mano rankas, jis taip pat pasakė, kad burtų, kad per 48 valandas mano meilužis man paskambins. Taigi aš tikėjausi, kad tikrai prieš 48 valandas man paskambino vyras, kuris paliko mane pastaruosius 2 metus ir pasakė, kad jis atsiprašau ir jis nori mane susigrąžinti, aš buvau laiminga ir pasakiau, kad taip pat noriu jį susigrąžinti, tada nukeliavau į Kanadą pas mane Jis atsiprašė už tai, ką man padarė, dabar jis pasiūlė mane vesti ir mes abu ruošiamės greitai vestuvėms...Viskas dėka puikaus ir geriausio pasaulio burtininko daktaro ibinobos..Taip pat galite pridėkite Dr.ibinoba į whatsApp +2348085240869 arba el. paštu: dromionoba12@gmail.com

Issabella Tommasso rašė...

Telaimina Dievas tą dieną, kai radau šį nuostabų pagalbininką, gyvenimo keitėją, laimės davėją, vadinu jį tokiais vardais dėl to, ką jis padarė dėl manęs ir daugelio kitų.
Mano santuoka krito dėl to, kad mano vyras padavė man skyrybų dokumentą, ir aš buvau tokia susikausčiusi, nes niekada to nenorėjau, dariau viską, stengiausi jį sustabdyti, bet Matteosas, mano vyras daugiau nenorėjo su manimi turėti reikalų. Taigi aš ieškojau būdo ir internete radau stiprų burtininką, kuriam perskaičiau, ką jis gali padaryti su savo magiška galia, negaišdamas laiko greitai susisiekiau su juo, jis man pasakė, ką daryti ir kokios informacijos jam prireiks. nuo manęs pradėti ir patikino, kad po 2 dienų mano vyras daugiau nekalbės apie skyrybas.
Taip mano byla buvo išspręsta padedant šiam vedliui chubygreatsolution@gmail.com.
Galite susisiekti su chubygreat, kad gautumėte pagalbos pateikdami šią informaciją chubygreatsolution@gmail.com, taip pat galite susisiekti su whatsapp +2349056504566, jis visada pasiruošęs numalšinti jūsų skausmą.
Aš atnešu tau ramybę

Sarafina rašė...

Tai yra vienintelio patikimo burtininko, su kuriuo man teko susidurti, adresatas yra puikus chuby, galite per WhatsApp jam pranešti jo telefono duomenis arba paskambinti +23456504566 ir parašyti el. paštu chubygreat@gmail.com ir jis padės išspręsti jūsų problemą. problema. Tiesiog susisiekite su juo dėl bet kokios jūsų melo problemos: 1. jums reikia vaiko 2. jums reikia susigrąžinti mylimąjį arba buvusį meilužį, jis yra ten 3. jums reikia paaukštinimo jūsų darbo vietoje 4. kelionės apsaugos ir tiek daug daugiau jis dabar su juo susisiekia ir dainuoja pagyrimus. chubygreat@gmail.com

Melody Walker rašė...

DĖMESIO, MANO VARDAS MELODY WALKER:
Ar ieškote būdo, kaip susigrąžinti santykius arba susigrąžinti buvusį meilužį? Jei taip, jums pasisekė. Internete mačiau liudijimą apie daktarą Ogundele, kaip jis padėjo kažkam susigrąžinti žmoną, ir susisiekiau su juo dėl pagalbos. Esu tokia laiminga, kad mano vyras grįžo su manimi. Daktaras Ogundele per 24 valandas sugrąžino mano vyrą su savo burtais, o jo galios yra nekenksmingos. Jei jums reikia pagalbos susigrąžinant buvusįjį ar santykius, galite susisiekti su juo WhatsApp, Viber arba telegrama: +27638836445. Jis tau padės, jis sugrąžino mano vyrą po 9 metų išsiskyrimo, susisiekite su juo šiandien ir vėl būkite laimingi savo santuoka ar santykiais.

FYI: Šis įrašas yra mano įvertinimas, padėk man padėkoti dr. Ogundele už pagalbą.

Anonymous rašė...

Stiprus ir galingas meilės burtas, kad susigrąžinčiau jūsų buvusįjį. Nusprendžiau, kad visą dieną praleisiu internete, kad įsitikinčiau, jog daugelis žmonių galės perskaityti šį mano liudijimą apie DR WALE, kuris yra galingas rašybos ratukas iš Afrikos. Kai mane paliko mylimasis, tą pačią dieną buvau tokia vieniša, kad nusprendžiau ieškoti patarimų apie santykius, niekada nežinojau, kad tai yra gairės, kurios užtikrins mano meilužio sugrįžimą. Perskaičiusi daugybę patarimų, kaip geriau atkurti savo santykius, sužinojau, kad DR WALE turi daug rekomendacijų nei kiti burtininkai, todėl nusprendžiau, kad DR WALE yra tinkamas asmuo ir aš susisiekiau su DR WALE per jo duomenis, kuriuos mačiau internete, ir buvau toks laimingas, kad pasirinkau dirbti su DR WALE, nes jo darbas buvo 100% tobulas, o burtai sugrąžino mano meilužį pas mane su greitu palengvėjimu. taip pat susisiekite su juo dėl pagalbos dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kas sukėlė muštynes, jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir akimirksniu susirgau, kai ieškojau atsitiktinių istorijų internete, pamačiau liudijimą žmogaus, kuris turėjo panašią atvejį kaip ir mano, ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip galima susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba skambinkite / Whatsapp +2348147400259

sasacy rašė...

Sveiki visi. Meilėje ir santuokoje ateina laikas, kai aš beveik atsisakau skyrybų dėl neištikimybės ir nevaisingumo problemų, kol sutikau kunigą Jaja, kuris išsprendžia mano problemas vos per septynias dienas ir sugrąžina mano meilužį, nuo tada, kai mano partneris turėjau du vaikus. Kiekvienas, kuris susiduria su panašia problema, apie kurį paminėjau, gali prisijungti prie jo: per [priestjaja7@mail.com] ir whatsapp+[1267]332]4746]

Anonymous rašė...

Aš šaukiau savo vyro šeimos, kad išgelbėtų mūsų santuoką bent jau dėl mūsų vaikų. Jis tiesiog apkvailintas, kad paliko šeimą dėl universiteto mergaitės, aš esu tokia prislėgta, kad nusižudyčiau, bet kai žiūriu į savo septynerių metų sūnų, aš tiesiog nebegaliu. Prieš kelias dienas man buvo pasakyta, kad jie išvyko atostogauti į Bahamus, kai jis vis dar moka alimentus vaikui, aš pardaviau savo automobilį, kad toliau mokėčiau būsto paskolą. Viską atidaviau savo vaikams ir išėjau visiškai nieko, išskyrus savo kvapą. Mano sesuo pamatė mano būklę, kai atvyko pas savo dukterėčias ir sūnėną, ji privertė mane susisiekti su DR WALE per WhatsApp: +23457054019402. Nuo tos akimirkos, kai susisiekiau su DR WALE, mano gyvenimas pasikeitė. spėk? Aš grąžinau automobilį, vyras grįžo namo ir paliko kvailą kalę vieną. Niekada nemačiau, kad kas nors veiktų taip greitai per visus 53 savo gyvenimo metus. Mano vyras atidavė man savo automobilį, o vakar nuvežė į teismą pratęsti įžadą. Esu labai laiminga, kad mano santuoka vėl veikia ir viskas grįžta į normalias vėžes vos po kelių savaičių. Mano vyras iš karto susisiekė su manimi DR WALE Baigė burtą. Tai buvo akimirksniu. Vis dar esu šokiruotas ir laukiu, kiek tai tęsis. Tačiau kol kas tai atrodo kaip danguje, nes mano vyras yra su manimi, kaip ir pirmą kartą susitikome, kai sutikau už jo tekėti. Meilės gydytojas pasakė, kad tai amžinai. Aš ir toliau liudysiu, ar tai bus amžinai, kaip jis garantavo. Susigrąžink savo meilužį dabar......WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous rašė...

Kodėl sau skauda galvą, kodėl leisti depresijai suvalgyti, kai galite tiesiog susisiekti su DR WALE, kad jis išspręstų jūsų problemas.
Ar turite bylą teisme
Ieško paaukštinimo
Norite laimėti loterijos jackpot žaidimą
Jūsų ŽIV/AIDS gali būti išgydytas
Jus kankina insultas
Ar sergate vėžiu
Ar turite mažą spermatozoidų skaičių
Norite susigrąžinti iširusią santuoką
Norite susigrąžinti savo buvusį meilužį
Turite ligą / infekciją, kurią norite išgydyti
Jums reikia išgydyti Herpes simplex virusą 2 / PCOS
ir taip toliau ir pan.
susisiekite su DR WALE šiandien, aš sugrąžinsiu visą jūsų laimę ir vėl padarysiu jus laimingus.
Susisiekite su DR WALE jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

Anonimiškas rašė...

2 metus bandau pastoti ir man reikia pagalbos! Buvau pas gydytojus, bet nieko. Gydytojai paaiškino, kad mes su vyru esame vaisingi ir nežinau, kur daugiau kreiptis. Vieno iš savo vizitų į ligoninę sutikau žmogų, su kuriuo kalbėjomės nuoširdžiai, ir ji paaiškino, kaip laukė 15 metų, kol sutiko daktarą Ilekhojie, kuris davė jai žolelių, dėl kurių ji pastojo praėjus vos mėnesiui. Ji pasakė tiek daug gerų dalykų apie daktarą Ilekhojie, ir aš turėjau tuo įsitikinti. Praėjo 4 mėnesiai nuo tada, kai gavau žolelių, ir mes jau nėščia. Dr. Ilekhojie dėka aš taip džiaugiuosi, kad netrukus būsiu mama. Jo kontaktinę pagalbą palieku visoms, kurios turi problemų dėl pastojimo. Pasitikėk manimi ir paprašyk jo pagalbos. El. paštas gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

Anonymous rašė...

NEBEVERKITE IR IEŠKOKITE MEILĖS RABUČIŲ INTERNETU, NE DAUGIAU IEŠKOKITE SPRENDIMO, DABAR ATGAUKITE SAVO SANTUOKĄ IR SANTYKIUS DABAR, PADĖDAMAS DR WALE

Viskas prasidėjo praėjusių metų gegužę, kai mano vyras lankėsi Šveicarijoje dėl programos, kuri truko du mėnesius. Kai vyras grįžo namo, pastebėjau kai kuriuos jo charakterio pokyčius mano ir vaikų atžvilgiu. Viskas, ką darau, kad jis būtų laimingas, jis susierzina ir nervina. atsitiktinai, išeina iš namų ir grįžta vėlai. Greičiau jis vėl ieško pašaukimo vienas į Šveicariją, ką aš sutikau, manydamas, kad tai padarys jį laimingą, bet mano didžiausiai nuostabai niekada nežinojau, kad tai mūsų santuokos pabaiga, jei ne DR WALE. santuokos gelbėtojas, Pagarbiai buvau toks sugniuždytas, kai mano septynerių metų vyras paliko mane ir persikėlė į Šveicariją pas kitą moterį. Skausmai buvo tiesiog per dideli, kad galėčiau ištverti, kad nebegalėjau to ištverti. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į internetą, kol sužinojau, kad DR WALE yra tikras reikalas. Išbandžiau viską, ką žinojau, ir su tavo burtais, palaiminimais ir nepaprastomis magiškomis galiomis tu padarei visą darbą man, kurį garantavote teigiamą rezultatą per savaitę, mano buvęs vyras grįžo pas mane ir gailėjosi dėl viso to, ką padarė. Ir dabar mano gyvenimas subalansuotas ir aš vėl laiminga. Ačiū, pone, susisiekiate su juo per WhatsApp: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com