antradienis, spalio 15, 2013

Rusui teks teisme aiškinti, kad jis gyvas

Sveiki, čia vėl Rusija. Šį kartą - tolimasis Sibiras.Kemerovo srityje policininkai gyvą palaidojo vieną pensininką. Ne, nepagalvokite, kad tai nusikaltimas, tiesiog radę mirusį pilietį jie apklausė aplinkinius, jo lavoną ištyrė teismo ekspertas ir kadangi artimieji kūno nepasiėmė, jis buvo palaidotas.
Tačiau po kurio laiko Kemerovo srities Marinsko miesto policija sulaukė 54 metų piliečio vizito, kuris skundėsi, kad jam nemoka pensijos. Pilietis pateikė pasą ir kitus dokumentus,pagal kuriuos jis yra asmuo, jau kuris laikas palaidotas, ir paaiškino, kad jam nuėjus pensijos, jis jos nebegavo, nes yra miręs, taigi pensija jam kaip ir nereikalinga. O pensija net labai reikalinga... O toliau kaip visada Rusijoje - surasti ir nubausti kaltuosius, atpažinti lavoną, iškelti baudžiamąją bylą ir t.t.
Tiesa, labiausiai šioje istorijoje nukentėjo tas sibiriakas "palaidotasis" pensininkas, kuris per teismą turės įrodinėti, kad yra gyvas.Bet jeigu pataikys ant patyrusio juristo, jis teismą gali ir pralaimėti. Ot taip gyvenama Rusijoje.

Komentarų nėra: