penktadienis, rugpjūčio 23, 2013

Trečias pasaulinis karas prasidėjo - Rusija puolama visais frontais



Paskaičius pranešimus susidaro įspūdis, kad prasidėjo Trečias pasaulinis karas prasidėjo - vėl plačiu frontu puolama Rusija. Tik šį kartą puola ne kokie ginkluoti agresoriai, bet vaivorykštės vaikai, mat Rusija drįso priimti gėjų propagandą draudžiantį įstatymą. Ir prasidėjo  menininkai, aktoriai ir politikai baikotuoja renginius Rusijoje, žurnalistai plėšosi, raginama net baikotuoti olimpiadą Sočyje. Žodžiu, nėra didesnės problemos pasaulyje kaip gėjų paradai. Nuotraukoje - štai taip gėjų aktyvistai išpaišė "zebrą" prie Rusijos ambasados Osle.

8 komentarai:

Sigitas Kalinas rašė...

Linai, atsakyk į tokį klausimą: žudyti žmones galima ar ne?

Linas rašė...

Sigitai, jei kyla toks noras, tai patarčiau tau energiją nukreipti kitus - į maistą, knygų skaitymą ar krepšinio žiūrėjimą:)

Sigitas Kalinas rašė...

Žudymas yra nuodėmė ir nusikaltimas.
Rusijoje žmogus apšaukiamas gėjumi ir nužudomas. Ten gėjų žudymas nėra nusikaltimas.

Manau, tai yra patogu režimui atsikratyti neįtikusiais ar pavojingais asmenimis.

Sigitas Kalinas rašė...

Pridėsiu, kad man labai nepatinka kas dabar vyksta vakaruose. Be jokių referendumų seksualinėms mažumoms suteikiama daug teisių, o heteroseksualams teisių mažėja. Tai primena komunizmą.

Tačiau ar rusai žudydami žmones elgiasi geriau?

Linas rašė...

Sigitai, nustebtum sužinojęs, kiek gėjų vieni kitus nukepa ir be jokių rėžimų pagalbos...

Sigitas Kalinas rašė...

Tai, kad ten žudo ne gėjus, o šiaip režimui neįtikusius žmones. Pasiteisinimas labai paprastas - gėjus, todėl ir nužudėm.

Anonimiškas rašė...

Sigitui, nezinau tokio atvejo, kad zudytu gejus Rusijoje, antra LT propoganda yra nukreipta pries Rusija ir jus ja prisikimses...

Sigitas Kalinas rašė...

http://www.lrytas.lt/pasaulis/ivykiai/rusijoje-gejai-jau-ir-zudomi.htm

Tačiau negalima sakyti, kad Rusijoje elitas yra homofobiškas. Jame taip pat yra gėjų. Tai vieša paslaptis ir niekam tai netrukdo.

Deja, Vakaruose padėtis daug blogesnė ir nenumanau, kuo tai baigsis. Dėl to kalti politikai, kai kurios organizacijos (mano nuomone - komunistinės) ir piliečių nesidomėjimas politiniu gyvenimu.