penktadienis, liepos 03, 2009

JAV už Biblijų dalinimą suimti krikščionys

Minesotos valstijoje JAV už Biblijų dalinimą suimta krikščionių pora. Sutuoktiniai prašė leidimo dalinti Biblijas per gėjų paradą ir tam tikslui pasistatyti palapinę, tačiau parado organizatoriai leidimo nedavė. Tada sutuoktiniai dalino Biblijas tiesiog atsistoję gatvėje. Už tai ir buvo suimti, kai iškvietė policiją.
Taigi, reikalaujantus tolerancijos gėjai eilinį kartą pademonstravo, kad patys nėra anaptaol tolerantiški.
Pagl "In Vyctory"

4 komentarai:

Unknown rašė...

Taip ir nesupratau, kuriuos palaiko autorius. Pats manau, kad biblija, krikščionių religija ir kiti panašūs marazmai labai jau prieštaravo prieš gėjus daugel metų, tad nieko keisto,jog kažkokiem dviem priedurniam neleido propaguoti pramanytų pasakų.

Linas rašė...

Jo tu teisus,dabar laikai pasikeitė, kožnas priedurnis dabar gali reikšti savo nuomonę, išskyrus kai kuriuos:)

Olgerdas rašė...

Kad buvo suimti tai teisingai nes leidimo negavo.
Betkur taip gali atsitikt jei nesilaikoma istatymu ir panasiai.Nera net prasmes piktintis cia kazkuo.Jei darai pries istatyma ar be leidimo valdzia turi teise tau priestaraut.O tu jai ne.Ji veikia legaliai.O siuo atveju krikscionys piktybiskai nesilaike istatymo.Tad nereikia stebetis tuo kas ivyko.Gejai turi teise priimt kazkoki sprendima ir jie prieme.Niekas nepageidauja jei kas nors per prievarta lenda.Tada niekas nesupranta netgi kilniu tikslu nes mato tik kisimasi.Nereikia uzimt Dievo vieta.Jis pats susitvarkys.Yra daug kitu budu palenkt zmones prie Dievo o ne tik trafaretiskai dalinant literatura kuri beje neretai uz poros zingsniu atsiduria ant zemes ar siuksliu dezeje.

Mato 10:16

“Štai Aš siunčiu jus kaip avis tarp vilkų. Todėl būkite gudrūs kaip žalčiai ir neklastingi kaip balandžiai.

Krikscionys turi buti taikingi bet tuo paciu ir nenaivus,neklastingi bet tuo paciu ir netiesmukiski savo liudijime

Olgerdas rašė...

Pamirsau parasyt kad jie buvo suimti uz veikla kuriai neturejo leidimo.O ne uz Bibliju dalinima.
Nebuk kaip DELFI kuris paraso nesamone kaip pvz "ausinukas isgelbejo mergaitei gyvybe" ar pan..Cia tipo atvejis kai zaibas trenke i mergaite kuri tuo metu klause muzikos per ausinuka.ten beje ausinukas visai ne prie ko :)...bet DELFI yra DELFI.Paraso antraste kuri priestarauja turiniui.