sekmadienis, balandžio 19, 2009

Braziliškas palaiminimas

Šeštadienį buvau seminare, kurį vedė brazilai iš sekmininkiškos "Maranata" bažnyčios. Ši bažnyčia nuo 8 žmonių grupės per maždaug 40 metų išaugo iki milijono. Taigi, Dievo darbas tikrai įspūdingas, norisi pasižiūrėt ir pasiklausyt tokių žmonių.
Nepaisant to, seminare turėjau valdytis, kad išbūčiau iki galo ir neišeičiau anksčiau. Ne, ne todėl, kad buvo neįdomu, tiesiog beveik viską, kas ten buvo kalbama, gavau naktį prieš važiuodamas. Tada ėmiau sukti galvą, ką Dievas nori tuo pasakyti?
Brazilai labai šaunūs ir jiems galiu išsakyti tik pačius geriausius žodžius - tikri darbininkai, visiškai ne šou žvaigždės ir net iškalbūs nelabai. Viena, ką jie pabrėžė ypač stipriai - Dievo darbas yra Jo darbas, o žmonės - tik tarnai ir jokios šlovės žmonėms.
Pasėdėjau, ir supratau - tai ir yra jų žinia, Dievas tiesiog parodė, jog ir be brazilų Jis sugeba pranešti tą pačią žinią. Niekur važiuoti mokytis pažinti Dievą nereikia,nereikia blaškytis ir ieškoti žmonių, Jis yra tas, kuris ir čia sako... “Aš esu Dievas Visagalis, vaikščiok mano akivaizdoje...".Pradžios 17;1
Vienas klausimas, tik ar mes klausom, ką mums kalba, ir ar esam pasiruošę paklusti taip, kaip paklūsta brazilai?

Komentarų nėra: