ketvirtadienis, rugsėjo 26, 2013

Musulmono rojuje laukia 19 604 nekaltų mergelių



Mes vis kalbame apie Vakarų ištvirkimą, palaidumą, moralės nesilaikymą ir t.t., bet tai, ką sužinai apie islamo dogmas, tiesiog atima žadą. Tokio nežaboto sekso troškulio ir gyvenimo supratimo, kuris tik ir sukasi "apie aną galą" turbūt visi supuvę Vakarai sudėjus į krūvą negalėtų pademonstruoti ir norėdami...

Artimųjų Rytų žiniasklaidos stebėjimo institutas (MEMRI) paskelbė Saudo Arabijos dvasininko Muchamedo Ali Šankiti stulbinančią paskaitą apie islamo rojuje tikrų musulmonų laukiančius sekso malonumus. Reikia pastebėti, kad islame rojus –visiškai kūniškų malonumų vieta, pagal musulmonus – jie ten tik valgys, gers ir moteris mylės.
"kiekvienas musulmonas mažiausiai rojuje gaus 2 nekaltas juodaakes mergeles. Kiekviena mergelė turės po  70 mergelių – tarnaičių. Jums galima bus turėti lytinius santykius tiek su juodaakėmis, tiek su tarnaitėmis. Kiekvienai moteriai iš šio pasaulio priklauso po 70 nekaltų juodaakių mergelių.
Rojuje yra keturių tipų moterys. Pirmiausia – šio pasaulio, kiekviena su 70   nekaltų juodaakių mergelių. Antras tipas nekalto juodaakės mergelės - kiekviena su 70   nekaltų mergelių - tarnaičių. Trečias tipas - mergelės- tarnaitės. Atsiprašau, rojuje tik 3 tipai“,- aiškino ekspertas.
„Jei buvote vedęs žemėje, gausite atgal savo žmoną su 70   nekaltų juodaakių mergelių, su kuriomis galėsite turėti lytinių santykių. Kiekviena juodaakė turi 70 tarnaičių. Kiek moterų gausite? Ir tai tik minimumas!
Dabar paskaičiuokim, sakykim turėjot 4 žmonas, kuri kiekviena rojuje gaus 70   nekaltų juodaakių mergelių, su kuriomis galėsite turėti lytinių santykių. Kiekviena juodaakė turi 70 tarnaičių. Kiek moterų tada gausite? Tepadeda jums Alachas!“,- skaičiavo  Muchamedas Ali Šankiti.
Kas nesuskaičiavo galima padėti – pagal musulmonus, jie rojuje gaus 19 604 nekaltas mergaites ir jau tada kad mylėsis, kad mylėsis...  Tepadeda jums Alachas – kaip sakė apie islamo rojų pasakojęs imamas Ali Šankiti.
Kartu kyla klausimas, koks turi būti ištvirkęs žmogus, kuris sukuria tokias absurdiškas seksistines teorijas?

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Vakaru rankse tokios salys kaip Saudo Arabija.. Vieniteliai kas priesinasi vakarams, Irakas, Afganistanas, Sirija... Net Kinijos darzeliuose jau ivestas seksualinis svietimas, kur vaikai mokomi kaip vyksta lytinis aktas (su lelemis), rusijoje taip pat pilna vakaru itakos. Bet idomu tai kad vakarai igyvendinami savo tikslus, ispildys ir Dievo sumanyma patys to nenutuokdami.