šeštadienis, gegužės 16, 2009

Pranciškonas - sekso ekspertas

Ko tik tam pasaulyje nėra, atrodo, jau niekuo nebenustebsi, bet kad pranciškonas vienuolis... tapo sekso ekspertu... Kas galėjo pagalvoti kad kuklieji Pranciškaus pasekėjai XXI amžiuje ims dėstyti apie sekso pozas...
Lenkijos kunigas nustebino visuomenę išleidęs sekso vadovą, kuriame surašyti patarimai sutuoktinių poroms, kaip intymius santykius paversti pikantiškais ir kupinais fantazijos. Pranciškonas vienuolis nesidrovėdamas vaizdingai aprašo, kaip sutuoktiniai gali paįvairinti savo seksualinį gyvenimą.
„Visi veiksmai – glamonės, pozos, kurių tikslas – sujaudinti partnerį, yra leistini ir patenkina Dievą. Mylėdamiesi sutuoktiniai gali įvairiai rodyti savo meilę vienas kitam, patenkinti karščiausius vienas kito troškimus“, – rašo jis, o vėliau smulkiai aprašo seksualinį aktą, kurio tikslas toli gražu ne vien tik gyvybės pradėjimas.
Kunigas aiškina, kad seksas santuokoje neturi būti nuobodus, bet „pikantiškas, kupinas fantazijos ir siurprizų“.
Knygą, kurią remia Lenkijos katalikų bažnyčia, galima įsigyti didžiausiuose Lenkijos knygynuose. Ji labai perkama, o leidėjai jau galvoja apie pakartotinį jos leidimą.
Paklaustas, kas jį paskatino parašyti šią knygą, tėvas Knotzas atsakė, kad atėjo laikas kalbėti apie kai kuriuos dalykus, kuriuos praeityje Katalikų bažnyčia laikė tabu, pvz., seksą.
Tėvo Knotzo nesutrikdė netgi tai, kad kai kurie jo tautiečiai suabejojo celibato besilaikančio vienuolio kompetencija sekso srityje. Jis pasakė, jog įgijo patirties besiklausydamas konsultuotis atėjusių sutuoktinių porų. Be to, jau beveik metus vienoje interneto svetainėje jis anglų ir lenkų kalbomis rašo patarimus sekso klausimais.
Na, tik belieka, kad pranciškonai imtų moterims aiškinti, kaip gimdyti. Manau, jų vienuolynuose gimsta plataus profilio specialistai.

2 komentarai:

ramaske rašė...

Na nematau as cia nieko keisto,nes ir protestantu tarpe yra daug vos 20m perlipusiu pamokslininku,gausiai zerianciu patarimus ,esantiems santuokoje per 20m.

prekes rašė...

Wow... mane tai nustebino... Įdomu ar išleis šią knygą lietuvių kalba? Būtų įdomu paskaityti :)