ketvirtadienis, balandžio 19, 2007

Musulmonai tyliai palieka islamą

Nors visame pasaulyje musulmonų organizacijos rėkia, dažnai manipuliuodamos įvairiais duomenimis, kad islamas - greičiausiai auganti religija, tačiau vyksta atvirkščias procesas.
Pavyzdžiui, Rusijoje per paskutinius 15 metų 2 milijonai musulmonų tapo krikščionimis, tuo tarpų provoslavų, kurie perėjo į islamą tėra tik 2,5 tūkstančio. Pavyzdžiui, Osetijoje po Beslano įvykių musulmonų sumažėjo per pusę, o pačiame Beslane - net tris kartus.
JAV gyventojų duomenimis, net 77 procentai ten gyvenančių arabų yra krikščionys, o tik 23 musulmonai, tuo tarpu kaip islamo organizacijos, siekdamos itakos, visus arabus laiko musulmonais. Beje, JAV islamo organizacijos tvirtino, kad čia gyvena 12 milijonų musulmonų, tuo tarpu pagal gyventojų surašymą, vos 2,8 milijono.Rusijoje islamo organizacijos kalba apie 20 milijonų musulmonų, išties jų yra tik apie 5-6 milijonus.
Šis procesas vyksta net pačioje islamo širdyje -Artimuosiuose Rytuose - tiesa, ten baimindamiesi dėl savo gyvybės, žmonės atvirai negali išpažinti krikščionybės.
Pagal "Evangelie"

Komentarų nėra: