penktadienis, balandžio 06, 2007

Homoseksualizmas gyvenimą sutrumpina 24 metais.

Homoseksualizmas kenkia labiau už rūkymą - tai įrodė mokslininkai.Rūkymas sutrumpina žmogaus gyvenimą nuo 1 iki 7 metų, tuo tarpu homoseksualizmas - 24 metais - tai parodė homoseksualių porų tyrimas Norvegijoje ir Danijoje praneša ТБН. «Kaip galime pasiteisinti, kad kalbame apie rūkymo kenksmingumą ir pritariame homoseksualizmu, - sakė daktaras Paulas Kameronas Eastern Psychological Association. – Visame pasaulyje vaikus moko, kad homoseksualizmas tėra pasirinkimas toleruotinas, tuo tarpu faktai kalba priešingai»
Daktaras P.Kamerono tyrimas parodė, kad homoseksualiose porose gyvenantys žmonės gyvena net 24 metais trumpiau už gyvenančius heteraseksualiose porose.
Heteraseksualiose porose vyrai miršta 74 metų Danijoje, 77 - Norvegijoje, homoseksualūs vyrai - 51 metų Danijoje, 52 - Norvegijoje. Heteroseksualios moterys miršta 78 metų Danijoje, 81 - Norvegijoje, o lesbietės miršta sulaukusios 56 metų Danijoje, 56 - Norvegijoje»
«Turime įspėti vaikus jau mokykloje apie tai, kad homoseksualizmas daug pavojingesnis už rūkymą", - sakė daktaras Paulas Kameronas
Pagal НХМ

5 komentarai:

Evaldas rašė...

Aha, gėjai taip pat sukelia žemės drebėjimus bei visuotinius kataklizmus.

Beje, tas Kameronas... Jis kartais kalėjime nėra sėdėjęs už duomenų klastojimą?

Anonimiškas rašė...

nu ir straipsnis! Aišku parašė koks homofobas, atseit remdamasis kazkokiais parodymais. Debilizmas.. homoseksualizmas sveikatai nekenkia taip kaip rukymas, tai ko čia ir lygint. atsibuskit. homoseksualai jums netrukdo gyvent savo gyvenimo, tai leiskit gyvent savo gyvenima ir homoseksualams. Nu ka galiu pasakyt - tie neintelektualai, kurie taip nusiteike pries gėjus - "sovietinės atliekos" - kaip kazakada ir kazakas labai taikliai pasakė. Visuomenėj, aplink jus yra labai daug homoseksualų, jūs net nepagalvotumėt. Tik tiek kad puse jų bijo buti tokie, nes zino, kad jų niekas nesupras ir pasmerks, todėl "kabina" priešingos lyties atstovą ir kankinasi visą gyvenimą, laukdami (galbūt) jūsų supratimo. Bet pagalvokite, kad Jūsų artimieji - tėvai, vaikai, brolis, sesuo, pusbrolis, pusseserė - gali būti taip pat homoseksualūs. IR KĄ TADA? pasmerksite ir atsiribosite? ar tai nekvaila? juk kiekvienas gyvena taip kaip jam patinka. O ir homoseksualizmas nėra išsigalvojimas, tai prigimtis, o galbūt ankstyvų vaikystės metų pasekmė.Nemanykite, kad jie nori būti tokiais. Bet taip jau nutiko, kad jų orientacija tokia. ORIENTACIJA TIK. o jie juk nera issigime. noramus, grazus daugiau ar maziau zmonės, turintys svajones, tikslus, norintys mylėti ir būti mylimi, nori kad būtų lygūs, kaip ir visi. Susimastykite pagaliau.....

Bravo autoriui! rašė...

Labai teisingas straipsnelis - ačiū už tokius!
O anonimiškam patarčiau apsilankyti pas psichikos specialistus, nes akivaizdžiai prarandi ryšį su realybe.
Visų pirma, žodžio "homofobas" lietuvių kalboje nėra, tai išsilavinusių žmonių nevartojamas barbarizmas.
Jei visuomenėje homoseksualistų būtų tiek daug - jų partija jau seniai būtų buvus Seime. Bet tai net vienos savo pakalikės jie nesugebėjo išreitinguoti.
O apie homoseksualizmo grėsmes sveikatai galima pasiskaityti lietuviškai svetainėje emaso.org

m rašė...

Mano tinklaraštyje nurodė šią nuorodą, tai kopijuoju ir čia savo atsakymą:
Paulas Kameronas pasaulyje viešai pripažintas faktus falsifikuojantis asmuo. Visos mokslininkų organizacijos atskyrė jį nuo bet kokių sąsajų su tomis organizacijomis ir nei viena mokslinė pasaulio organizacija nelaiko jo faktų pagrįstais, kadangi jis faktus sukuria net neatlikdamas tyrimų. Jo pateikiami “argumentai” yra nuginčyti tikrais nepriklausomais tyrimais, internete tai nesunkiai gali rasti.

Anonimiškas rašė...

http://www.internetinetv.lt/?View=PostCollection/ViewPost&&k=0&q=&s=0&c=0&a=-1&z=&id=196
Ši paskaita apie tai, prie ko prives homoseksualizmo ir kitų lytinių iškrypimų toleravimas
Kopijuojam nuorodas ir studijuojam jei neveikia pagrindinė nuoroda. HOMOSEKSUALŲ IDEOLOGIJA..

2010-05-16, 11:10